SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aslan'ın Kardeşi Defnedildi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Basın Yayın Müdürü Cemal Aslan'ın trafik kazasında vefat eden Adıyaman İl Sağlık Müdür Yardımcısı olan kardeşi Hüseyin Aslan, Adıyaman'da düzenlenen törenin ardından Gerger ilçesine götürülerek toprağa verildi.

Osmaniye'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden, Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Müdür Yardımcısı Hüseyin Aslan (42) için tören düzenlendi. Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bahçesinde düzenlenen törende göz yaşları sel oldu. Vali Ramazan Sodan, AK Parti milletvekili Ahmet Aydın, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, Müftü Mehmet Avcı, Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse, hastane personeli, çok sayıda sağlık çalışanı, gazeteciler ve vatandaşlar katıldı.

Osmaniye'de geçirdiği trafik kazasında elim bir şekilde hayatını kaybeden Hüseyin Aslan için düzenlenen törende, mesai arkadaşları tarafından kaleme alınan ve okunan veda mektubu törene katılanları ağlattı.

Hüseyin Aslan için düzenlenen tören sonrasında, cenaze Gerger ilçesinde toprağa verilmek üzere ambulansla gönderildi ve ilçe mezarlığında toprağa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız