SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Aslanlar Gibi Duracağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:15:03
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Tandoğan Mahalle Muhtarı Yusuf Gökalp’ı ziyaret ederek, mahalle sakinleri ile görüştü. Çalık, mahalledeki esnafı da ziyaret etti.

İl Başkan Yardımcı Mahmut Öner Özer’in de bulunduğu ziyarette konuşan Tandoğan Mahalle Muhtarı Yusuf Gökalp, ziyaret için teşekkür ederek, son dönemdeki olaylara tepki gösterip, “Sayın Başbakanımızın yolu açık olsun, yolu da açıktır. Bu güne kadar dualarımızla Başbakanımız nasıl gittiyse bundan sonra da bir adım fazlasıyla yoluna devam edecektir. Başbakanımıza dua ediyoruz” dedi.

Milletvekili Çalık ise, “Türkiye’de yaşanan süreci hepiniz görüyorsunuz ve yapılmak istenenlerin farkındasınız. Herkes bu işin farkında. 30 Mart bu sürecin bir dönem noktası olacak. Başbakanımızın arkasında aslanlar gibi duracağız. Tandoğan Mahallesi sakinlerine ve tüm vatandaşlarımıza verdikleri destek için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız