SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Aslanlar Gibi Görevdeyim'

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor'da Teknik Sorumlu Osman Gökhan, "Ben aslanlar gibi görevimin başındayım" dedi.

Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Cebrail Mungan'ın, Sakaryaspor maçının kötü gitmesi durumunda, yönetimin kesin adımlar atacağı yönündeki açıklamaları ile ilgili olarak Teknik Sorumlu Osman Gökhan bir açıklama yaptı. Gökhan, "Eğer Sakaryaspor maçı benim son maçım olarak görülüyorsa, ben şimdiden görevi bırakmaya hazırım. Sayın Cebrail Mungan'ın söyledikleri yönetimi bağlar. Ben aslanlar gibi görevimin başındayım. Şimdiye kadar Malatyaspor'da bazı değerleri ön plana çıkarmaya çalıştım ve bunu başardım da. Aksi taktirde yönetim kurulu tarafından bazı kararlar alınırdı ve ben de bu kararlara saygı duyarım" dedi.

Sakaryaspor maçından mutlak puan ile ayrılmak istediklerini kaydeden Gökhan, "Şu anda takım içinde hiçbir sıkıntı yok. Sakaryaspor maçına çıkıp elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Maçtan mutlak puan ile ayrılmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Malatya İnönü Stadı'nda ilk on dakikası basına açık, taktik ağırlıklı bir çalışma yapan Sarı-Kırmızılı takımda, kaleci Fevzi'nin Sakaryaspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız