SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Aslanlar Gibi Mücadele Ettik"

0
Güncellendi - 2018-11-05 23:22:30
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 11.haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’u 1-0 mağlup ederek, puanını 18’e yükselten Evkur Yeni Malatyaspor’da büyük bir sevinç yaşanıyor. 

Ligin 10.haftasında sahasında Galatasaray’ı 2-0’la geçtikten sonra 11.haftada deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’u 1-0’lık skorla mağlup eden Evkur Yeni Malatyaspor, üst üste ikinci galibiyetine imza atarken, puanını 18’e yükseltti.

Teknik direktör Erol Bulut yönetiminde sezona iyi başlayan sarı kırmızılılar, deplasmanda ikinci galibiyetine imza atarken, 18 puan topladı. Ligde Medipol Başakşehir ve Bursaspor’un ardından kalesinde en az gol gören üçüncü takım olan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 12.haftasında ise haftanın açılış maçında Trabzonspor’u konuk edecek.

“İNANANLAR ORDUSUNU TEBRİK EDİYORUM”

Evkur Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, Galatasaray karşısında aldıkları önemli galibiyetin ardından Aytemiz Alanyaspor deplasmanında da önemli bir galibiyete imza attıklarını ifade etti.

İyi gidişatı sürdürmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Çiftpınar, “Aytemiz Alanyaspor karşısında bir inananlar ordusu vardı. Çok istedik ve 3 puanı aldık. İnananlar ordusunu tebrik ediyorum” dedi. 

Çiftpınar, takım olarak iyi bir sezon geçirdiklerini ifade ederek, “Aytemiz Alanyaspor deplasmanında önemli bir 3 puan aldık. Galatasaray maçı sonrası alınan 3 puanın önemi ve değeri oldukça fazla. Aytemiz Alanyaspor karşısında belki iyi oyun yoktu ama aslanlar gibi mücadele eden bir takım vardı. Hamdolsun Rabbimde karşılığını verdi. Emek veren, dua eden, destekleyen herkesten Allah razı olsun. Aslanlar gibi mücadele edip, galip gelmesini bildik. Daha iyisi için hep birlikte yola devam edeceğiz” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Tarkan (5 yıl önce)
    Takımımızı kutluyorum arlan yürekşi Riçar ı ayrıca kutlarım
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulvahap gulezgin (5 yıl önce)
    biz bize benzeriz. bir kaç hafta önce hıncal denen birine uyuldu da ne oldu kendi sahanda 4-4 ü zor kurtardın. açık futbol garantiye alanların oyunudur. sende kendini kurtar hedefin olmasın oyna
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (5 yıl önce)
    Aslanlar gibi değil Kaplanları demelisin sende ne aslanlık ne de kaplanlık gördüm her maçta hatan var Bir Malatyalı olmayanlar yorum yazıyorlar denliyor. vallahi köküne ve sabına kadar Malatyalıyım Malatya dışında takım da tutmam yani gerçekler yerine yalan mı yazalım gördüğümüz gerçekler yerine yataklımı yapalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Burada Malatyaspor taraftarı görüntüsü veren,aslında Malatyasporun güçlü olmasını istemeyenlere ve Malatyallı olmuyanlara dikkat edin.Biz her yıl şampiyonluğa oynayan,yüz milyon euroluk takım değiliz.Bizim gibi Anadolu takımlarının puana ve paraya ihtiyacı var.Bu ligde alınan her galibiyet 2.2 milyon tl.para kazandırıyor klübe.Malatyaspor klübünün düzenli para kazandığı mÜLKLERi Yada KOÇ grubu gibi zengin sponsorlarI Yok.Biz bu şartlarda 3 puanı hemde deplasmanda alırken bazı ileri akıllılar göze hoş gelen futbol oynamadığımızı yazıyorlar.Onlara tavsiyem Malatyasporu seyretmesinler,güzel futbol!oynayan takımları seyretsinler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sonuna kadar haklısınız. Onlar gidip memleketinin takımlarıyla maç yapmaya gelen üç büyük denilen takımları meşaleler le karsilasinlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (5 yıl önce)
    Oyun yoktu ama mücadele vardı.Maalesef hiç korner atamadan bitirdik.İki tanede sutumuz vardı.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    kim ne derse desin. sahada aslanlar gibi savaşıyorsunuz ... atak futbol oynayıp.. çaykurrize.. erzurum.. akhisar.. diğer takımlar gibi altta sürünmek bazı kişiler için daha iyi demek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (5 yıl önce)
    Siz kedi bile değildiniz bari susun
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (5 yıl önce)
    Bu malatya seyircisi taraftarı demiyorum bunlar belasını arıyor erzurum.akhisar gibi iyi oynayıp küme düşmesini istiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Haklısın kardeşim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (5 yıl önce)
    Sadık millet tiksindi maçı kapattı nasıl bı aslan bu Allah aşkına süper ligin futbol kalitesi ve zevkini düşürdünüz.bir takım hicmi atak futbol oynamaZ .sizden sonra Trabzon Bursa maçı izle bı sen.is olsun diye açıklama yapma lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dünya kupasını izlemediniz sanırım.maçların tamamına yakını böyle oynandı.heyecan aksiyon arıyorsanız macera filmi izleyiniz.o galibiyetle hedef üst sıralar oldu,galibiyet için TFF den 3 milyona yakın para kazanıldı.bjk ile aynı puana gelindi.üstelik Trabzon hariç bütün büyüklerle de oynadık.tebrik ve takdir etmeyi bilinç azıcık
    0
    0
    Yanıtla