SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sadık: "Aslanlar Gibi Mücadele Ettik"

0
Güncellendi - 2018-03-05 16:17:12
Sadık:
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, Atiker Konyaspor karşısında iyi mücadele ettiklerini ve haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

  Kart cezası nedeniyle Kardemir Karabükspor karşılaşmasında forma giyemeyen Çiftpınar, bir haftalık aranın ardından Atiker Konyaspor karşılaşmasında ilk 11’deki yerini aldı. Performansıyla alkış alan genç defans oyuncusu, galibiyetin gelmesinde büyük rol oynadı.

  Ligin 24.haftasında 1-0 galip geldikleri Atiker Konyaspor karşılaşmasıyla ilgili açıklamada bulunan Çiftpınar, takım olarak iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Aslanlar gibi mücadele edip, sonuna kadar galibiyeti hak eden tüm takım arkadaşlarımı tebrik ederim. Kardemir Karabükspor’dan sonra Atiker Konyaspor deplasmanından 3 puanla ayrılmak mutluluk verici. İyi mücadele ediyoruz. Kalan maçlarda bu mücadelemizi sürdürüp, iyi sonuçlar almaya devam etmek istiyoruz” dedi.

  Genç defans oyuncusu, Atiker Konyaspor karşısında aldıkları galibiyeti, kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara armağan ederek, “Bu önemli galibiyette emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Deplasmanda 90 dakika boyunca bizleri destekleyen taraftarlarımıza, dualarını esirgemeyen Malatyalı hemşerilerimize teşekkür ederiz. Bu galibiyeti onlara armağan ediyoruz” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Sadık ve Arturo Mina bu takımın yarısından fazlası demek.Yeni alınan genç futbolcularımızada yeterince şans verip onlarıda kazanmalıyız.Sadık gibi değerler kolay yetişmiyor.Kıymetini bilmek lazım.Bence bonservisi en az 10 milyon Euro olmalı.sadık buna değer bir futbolcu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Allah gücünü kuvvetini artırsın,Allah sakatlık vermesin,Mina ile iyi bir ikili oldunuz ikinizide tebrik ediyorum,başarılarınızın devamını dilerim selamlar..........
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa akç (6 yıl önce)
    senin ALLAHına kurban adamsın süper oynuyorsun gözün kara ve malatyasporun bu yılki en iyisisin ertaçla beraber
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (6 yıl önce)
    Sadik yakinda gider büyük Takimlara Transfer ücreti en az 5 million gösterilsin, 2 Sene sonra Yabancı siniri geliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (6 yıl önce)
    Sevgili kaptan tüm lif boyu yapmış olduğunuz mücadeleden dolayı teknik heyeti futbolcu kardeşlerimi,yönetimi ve taraftarı canı yürekten kutluyorum.Ümit ediyorum ki teknik heyet ve siz büyük ağabeyleri kalan maçlarda genç arkadaşlara Yardımcı olur Malatyaspor’a kazandırırlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (6 yıl önce)
    Bilet fiyatları açıklanmış MALATYA'DAKİ FENERLİLER bilet alıyor büyük maçlarda 50 30 15 10 giderken bu maçın özelliği ne acaba neler dönüyor..
    0
    0
    Yanıtla