SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Aslanlar Gibi Oynadılar!'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor'da Teknik Direktör Mehmet Kaplan, takımın iyi mücadele ettiğini, mağlubiyetlerin üstesinden geleceklerini söyledi.

Kaplan, "Lider Ünyespor ile oynadık. Buna göre hazırlandık. Ama oyunun geneline baktığımızda 3 net gol pozisyonu var. Bunları gole çevirsek maç daha farklı olacaktı. Kontraataktan bir gol yedik. İkinci yarıda da baskı kurduk ancak bireysel hatadan bir gol daha yedik. Tek kale maç oynadık. Çocuklar aslanlar gibi mücadele etti. 12 tane net pozisyonumuz var. Çocuklarımla gurur duyuyorum. Bu hep böyle gitmeyecek. Malatyaspor iyi yolda. Bu pozisyonlar hep böyle kaçmayacak.
Bunların üstesinden geleceğiz" dedi.

Malatyaspor Genel Menajeri Aziz Yiğit de, "Lige başlarken bu takım ligde kalsın diye oynuyoruz. Bu oyuncular bizim. Gayemiz buradan birkaç oyuncusu transfer etmek. Bu takımı yaşatmak için çalışıyoruz. Ama maalesef insanlar bunu anlamış değil. İnsanlar bizden şampiyonluk bekliyor. Ünyespor karşısında iyi oynadık. Ama kaybettik. Bu dünyanın sonu değil. Yine söylüyorum Malatyaspor ligde kalacak. Biz bu çocuklarla ligi bitireceğiz. Ünyespor karşısında da iyi mücadele ettik. Her şeye rağmen Malatyaspor ligde kalacak. Malatyalılar bize destek olsunlar. Tribünde istifa diğer bağırmasınlar" diye konuştu.

Malatyaspor Takım kaptanı Mehmet Yoldaş ise, takımın iyi mücadelesinin skora yansımadığını ifade ederek, "Oynadığımız futbol ortada. 10-12 tane net pozisyonumuz var. Ünyespor'un pozisyonu yok ama iki kere gelip, gol buldular. Talihsiz bir şekilde gol yedik. Ya biz futbol oynamayı bilmiyoruz ya da oynadığımız futbol yanlış. Bir sürü pozisyona girdik değerlendiremedik" şeklinde konuştu.

Ünyespor Teknik Direktörü Bülent Demirkanlı ise, "Bu gibi maçlar tehlikeli maçlar. Kötü oynadık. Kötü oynamamıza rağmen galip geldiğimiz için mutluyuz. Hedefimize giderken hanemize 3 puan yazıldı" dedi.

Ünyespor'un defans oyuncusu Celal Çırpanlı da, Malatyaspor karşısında kötü bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, "3 Puan için geldik. 3 puanı aldığımız işçin mutluyuz. İyi oynayamadık ama galip geldik. Yolumuza devam ediyoruz."diye konuştu.

Yeni Malatya Spor'dan ayrılışıyla ilgili soruları da cevaplandıran Celal, "Kamptayken başkanımızla bir diyalogumuz olmuştu. Daha sonra başkanımız bu diyalogun kendilerinin çalışma prensibine aykırı olduğu söyledi.

Kamp dönüşü de yönetim kuruluyla bu diyalogu değerlendirmişler daha sonra da alınan kara sonrası takımdan ayrıldım" diye konuştu.

Ünyespor forvet oyuncusu Gökhan Erdöl de, "Buraya kazanmak için geldik. Lideriz şuanda. Kazandığımız için çok mutluyuz. Malatya benim için önemli bir şehir. Bu şehre geldiğimde çok duygulandım. Bundan sonraki maçlarda Malatya takımlarına başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

FOTOĞRAF: Teknik Direktör Mehmet Kaplan ve menajer Aziz Yiğit. (Mehmet GÖRESİYE)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız