SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aslanoğlu İçin Destek Çağrısı

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul 3. bölgeden aday olan Mevlüt Aslanoğlu'na destek açıklaması yapan Derebeyleri Taraftarlar Derneği yöneticisi Dr. Özgür Aydın, düzenlediği basın toplantısında, İstanbul'daki Malatyalılardan destek istedi.

Derneğin konuya ilişkin basın bülteni şöyle:

“Derebeyleri Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu üyesi Dr. Özgür Aydın düzenlediği basın toplantısında, İstanbul 3. Bölgeden CHP’den milletvekili adayı olan Mevlüt Aslanoğlu’na, Malatyalılardan destek istedi.

22 ve 23. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Malatya milletvekili olarak gören alan, ancak 24. Dönem için İstanbul ‘da aday adayı başvurusu yaptıktan sonra 3. Bölgeden milletvekili adayı olan Aslanoğlu’nun, Malatyaspor için verdiği hizmetin unutulmaması gerektiği belirten Dr. Aydın, “Sayın Mevlüt Aslanoğlu milletvekili adayı olduğu 1999 yılından itibaren Malatyaspor’un her kongresinde bulunmuş, oluşan her yönetime maddi ve manevi olarak destek olmuş, siyasi parti farkı gözetmeksizin tüm milletvekilleri ve belediye başkanları ile omuz omuza Malatyaspor için her türlü mücadelenin içinde olmuş, kriz dönemlerinde sorumluluk alarak krizlerin aşılmasına katkı sunmuş bir Malatyalıdır.” dedi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nde bir basın toplantısı düzenleyen Derebeyleri Taraftarlar Derneği yönetim kurulu üyesi Dr. Özgür Aydın, Aslanoğlu’nun, Malatyaspor’un haklarını savunmak için dayak dahi yediğini belirterek, “Bu basın toplantısını Malatyalıların en büyük sivil toplum örgütlerinden birisi olan Malatyaspor Taraftarlar Derneği olarak Malatya futboluna geçtiğimiz son 10 yılda büyük katkısı olan Sayın Ferit Mevlüt Aslanoğlu’na teşekkürlerimizi sunmak, Malatyaspor’a yaptığı katkıları tüm Malatya kamuoyuna hatırlatmak için düzenledik.

Sayın Mevlüt Aslanoğlu milletvekili adayı olduğu 1999 yılından itibaren Malatyaspor’un her kongresinde bulunmuş, oluşan her yönetime maddi ve manevi olarak destek olmuş, siyasi parti farkı gözetmeksizin tüm milletvekilleri ve belediye başkanları ile omuz omuza Malatyaspor için her türlü mücadelenin içinde olmuş, kriz dönemlerinde sorumluluk alarak krizlerin aşılmasına katkı sunmuş bir Malatyalıdır.

Malatyaspor için Denizli’de polisten jop yemiş, Gaziantep’de taraftarla beraber sahanın içinde ağlamıştır. Malatyaspor’un bugün içinde bulunduğu durumu çok önceden öngörmüş, tüm kamuoyunu uyarmış ancak uyarıları dikkate alınmamıştır.

Son bir umut olarak; Malatya’lı 325 yöneticiye sırf Malatyaspor için gönüllü mücadele verdikleri için ödemek zorunda kalacakları trilyonlarca lira tutarındaki SGK ve vergi borçlarını torba yasaya tek başına mücadele vererek sokmayı başarmıştır.

Türkiye’deki futbol kulüplerinin ana gelir kaynağı olan Spor Toto ve iddaa gelirlerine temlik konulmasını engelleyen yasayı gene T.B.M.M’de tek başına verdiği bir mücadele ile çıkarmış. Böylece sadece Malatya futbolu için değil Türk futbolu için devrim niteliğinde bir kanuna imza atmıştır.

Milletvekilliği boyunca partizanlık yapmamış, tüm Malatyalıları olağanüstü sevecenliği ile yüreğine basmış, dertlerine derman olabilmek için adete çırpınmıştır. Sadece meclisin en çalışkan milletvekili olmakla kalmamış, Malatyalıların meclisteki ortak paydası olmuştur.” diye konuştu.

Aydın, “Malatyaspor Taraftarlar Derneği olarak Malatya’da ve İstanbul’da yaşayan tüm Malatyalılardan İstanbul 3. Bölgede C.H.P Milletvekili adayı olan kimimizin ‘Mevlüt ağabeyine’, kimimizin ‘Mevlüt babasına’ siyasi görüşü ne olursa olsun destek vermelerini ve oy vermelerini talep ediyoruz. Ona Malatya’da vermediğimiz desteği İstanbul’da vererek Malatyalıların aslında ne kadar vefakar olduğunu göstermeliyiz diye düşünüyoruz.

Bu bağlamda Türkiye’deki tüm Malatyalıların ve tüm Türk spor camiasının meclisteki en güçlü sesi olan Mevlüt Aslanoğlu’na destek için kamuoyu yaratmak anmacıyla önümüzdeki günlerde İstanbul’da Malatyalı tüm sivil toplum örgütlerinin katılmasını beklediğimiz bir gece düzenleyeceğiz. Bu geceye tüm Malatyaspor camiasını davet ediyoruz.” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız