SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aslanoğlu İçin Mevlid Okutuldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:58:13
Aslanoğlu İçin Mevlid Okutuldu
A- A+ PAYLAŞ

Kalp krizinden vefat eden Malatya eski milletvekili Mevlüt Aslanoğlu için Mevlid-i Şerif okutulduğu bildirildi. 

İstanbul Avcılar’da bir lokantada okutulan Mevlid programına, CHP Grup Başkan Vekili Akif Hamza Çebi, bazı milletvekilleri, CHP Malatya il başkanı Enver Kiraz, Battalgazi ilçe başkanı Abdulvahap Ayzabar, CHP’nin bazı ilçe başkanları, bazı sivil toplum kuruluşu ve mesleki teşekkül temsilcileri, iş adamları, Aslanoğlu ailesi ve kalabalık topluluk katıldı.

Bu arada, CHP Malatya il başkanı Enver Kiraz, Aslanoğlu ailesi ile birlikte önümüzdeki günlerde Malatya Yeni Camii’de de bir Mevlid programı düzenleyeceklerini kaydetti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul milletvekili ve Malatya’dan da 2 dönem milletvekilliği yapan Aslanoğlu, 16 Mayıs günü İstanbul’da kalp krizinden vefat etmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız