SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aslanoğlu İçin Taziye Mesajları

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:56:49
Aslanoğlu İçin Taziye Mesajları
A- A+ PAYLAŞ

CHP İstanbul Milletvekili hemşehrimiz Mevlüt Aslanoğlu'nun vefatı dolayısı ile kurum ve kuruluşlar tarafından taziye mesajı yayınlandı.

Kılıçdaroğlu'nun Mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nun eşi Mürvet ve oğlu Erdem’i arayarak başsağlığı diledi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nun eşi Mürvet ve oğlu Erdem’i ayrı ayrı aradı. Aslanoğlu’nun ölümünden duyduğu büyük üzüntüyü belirterek, acılarını paylaşan Kılıçdaroğlu, Aslanoğlu’na rahmet, ailesine, yakınlarına, dostlarına ve CHP ailesine başsağlığı ile sabır diledi.

CHP Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nun gece evinde rahatsızlanarak yaşamını yitirmesi nedeniyle yazılı bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, “Her Cumhuriyet Halk Partili gibi vatanını, insanını kendisinden çok seven, çalışkan, ilkeli, dürüst Milletvekilimiz Mevlüt Aslanoğlu’nun ölümü de , her ölüm gibi erken ölümdür” dedi.

Kılıçdaroğlu, açıklamasında şunları kaydetti: 

“Milletvekili kardeşimiz Ferit Mevlüt Aslanoğlu, her Cumhuriyet Halk Partili gibi vatanını da, insanını da kendisinden çok seven, çalışkan, ilkeli, dürüst bir arkadaşımızdı. Her ölüm erken ölümdür denir, bu yol arkadaşım için de doğru. Milletvekili doğru. Milletvekilimiz Mevlüt Aslanoğlu’nun ölümü de erken ölümdür. TBMM’deki çalışmalarını yakından izleyen herkes gibi benim de ölümü yakıştıramadığım Mevlüt Aslanoğlu 3.dönem Milletvekilliği yapan saygın ve seçkin bir CHP’li Milletvekiliydi. Yarın kendisini sonsuzluğa yolcu edeceğimiz yol arkadaşımıza rahmet, ailesine, yakınlarına, dostlarına ve Cumhuriyet Halk Partisi ailesine sabır ile başsağlığı diliyorum”.

Bakan Kılıç'ın Mesajı 

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, CHP İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nun vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.  

Bakan Çağatay Kılıç'ın başsağlığı mesajında, "Ülke olarak derin bir yas içerisinde olduğumuz bugünlerde, İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Meclis çatısı altında çok önemli çalışmalara imza atan, Meclisimizin değerli milletvekili ağabeyi Ferit Mevlüt Aslanoğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tüm CHP ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dilerim" dedi.

Vali Şahin'in Mesajı

Vali Vasip Şahin taziye mesajında, “Değerli milletvekilimiz, hemşehrimiz Mevlüt Aslanoğlu’nu dün gece yitirdik. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum, Malatyalıların da başı sağ olsun. Hizmet insanıydı, Malatya’ya çok katkısı vardı. İnşallah Malatyalılarda onu unutmayacaktır. Rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Ağbaba'nın Mesajı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, yayınladığı mesajda "Mevlüt Aslanoğlu’nun kalp krizi sonucu hayata veda ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Aslanoğlu tüm Malatyalıların abisiydi. Onların dert ortağı, sorunları için çaba gösteren büyüğüydü. Yaşamı boyunca Malatyalı kimliği ile her zaman onur duyan ve bunu dile getiren Aslanoğlu’nun vefatı Malatya ve Malatyalılar için yeri doldurulamayacak bir kayıptır. Bu ölüm kendisine hiç yakışmadı. Mevlüt Abi’ye Allah'tan rahmet,ailesine, yakınlarına, Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve tüm Malatyalılara başsağlığı diliyorum.”dedi.

Fındıklı'nın Mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı ise yayınladığı mesajda şunları belirtti; 

"Vekilimiz Mevlüt Aslanoğlu geçirdiği bir kalp krizi sonucu aramızdan ayrıldı. Büyük bir üzüntü içerisindeyim. Yüce Allah’ın takdiri böyleymiş. Merhumla her zaman siyasetin ötesine taşıdığımız, örnek bir dostluğumuz, kardeşliğimiz oldu. Hepimizin, Malatya’nın Mevlüt ağabeyi idi. Mekanı cennet olsun, Allah rahmet etsin. Geride kalan yakınlarına, ailesine, Malatya’ya ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne başsağlığı diliyorum."

Çalık'ın Mesajı

 Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Öznur Çalık mesajında “Mevlüt Aslanoğlu’nun kalp krizi sonucu hayata veda ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Aslanoğlu tüm Malatyalıların abisiydi. Onların dert ortağı, sorunları için çaba gösteren büyüğüydü. Yaşamı boyunca Malatyalı kimliği ile her zaman onur duyan ve bunu dile getiren Aslanoğlu’nun vefatı Malatya ve Malatyalılar için yeri doldurulamayacak bir kayıptır. Bu ölüm kendisine hiç yakışmadı. Mevlüt Abi’ye Allah'tan rahmet,ailesine, yakınlarına, Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve tüm Malatyalılara başsağlığı diliyorum.”dedi.

Şahin'in Mesajı 

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mustafa Şahin mesajında; "22,23 ve 24.dönem Milletvekilimiz, Plan Bütçe komisyonunda birlikte mesai yaptığım, hemşehrimiz Mevlüt Aslanoğlu’nun vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı. 

Akın'ın Mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Cemal Akın'ın yayınladığı mesaj şöyle; 

"Milletçe derin bir yas içerisinde bulunduğumuz bu günlerde, değerli hemşehrimiz İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nun kalp krizi sonucu hayata veda ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. 

Meclisimizin çatısı altında ülkemiz ve Malatya'mız için önemli çalışmalara imza atan, değerli hemşehrimiz Ferit Mevlüt Aslanoğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm hemşehrilerimize sabır-ı cemil ve başsağlığı diliyorum."

Çakır'ın Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın mesajı da şöyle: "Mütevazi kişiliğiyle Malatyalıların gönlünde taht kurmuş; Millete hizmetin, Hakka hizmet olduğunu benimsemiş, Malatyalıların abisi Mevlüt abimizi kaybetmenin üzüntü ve kederini yaşıyoruz. 2 dönem de Malatya milletvekilliği yapan ve ayrım gözetmeksizin herkesin yardımına koşan Aslanoğlu, herkesin gönlünde müstesna bir yer edinmiştir.Ferit Mevlüt Aslanoğlu’na Yüce Allah’tan rahmet, başta ailesi ve yakınları olmak üzere tüm hemşerilerime başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.” 

Gürkan'ın Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, mesajında “22 ve 23 ncü dönemlerde Malatya Milletvekili 24 ncü dönemde İstanbul Milletvekili olan Ferit Mevlüt Aslanoğlunu kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Malatyanın sorunları hakkında  çözüm yolları için çalışan, Mecliste sorunları dile  getirerek, Malatya’nın hakkını arayan, , tüm siyasi partilerin saygı duyarak takdir ettiği,kibar,yardımsever, yaptığı iyilikler ve kazandırdığı eserlerle Türkiye’nin ve Malatyalıların her daim gönlünde taht kuran, Ferit  Mevlüt Aslanoğlu’nu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. F.Mevlüt Aslanoğlu’na Cenab-ı Allah’tan rahmet,kederli ailesine ve Malatyalılara başsağlığı diliyorum.” dedi.

Tüfenkçi'nin Mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Bülent Tüfenkçi yayınladığı başsağlığı mesajında şöyle dedi:‘’CHP İstanbul Milletvekili ve hemşerimiz F. Mevlüt Aslanoğlu’nun vefatı bizleri ve tüm hemşerilerimizi derin bir üzüntüye boğmuştur. Malatya’mızın deneyimli, çalışkan ve değerli siyaset adamlarından biri olarak hatırlayacağımız Aslanoğlu, Malatya’mız için her zaman duyarlı olmuştur. Bu yönüyle de hemşerilerimizin gönlünde yer edinmiştir. Ben şahsım ve AK Parti Malatya İl Teşkilatı adına F. Mevlüt Aslanoğlu’na Allah’tan rahmet, başta acılı ailesi ve yakınlarına olmak üzere, tüm Malatyalı hemşerilerimize, CHP Malatya İl Örgütü’ne ve tüm milletvekili arkadaşlarımıza baş sağlığı diliyorum.’’

Erkoç'un Mesajı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç'un yayınladığı mesaj şöyle;  ”Değerli Hemşehrimiz İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nun ani vefatı bizleri derinden üzmüştür. Her şeyden önce Malatya’nın var olan sorunlarına her zaman duyarlı olan Merhum Mevlüt Aslanoğlu’na Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dilerim. “

Tosun'un Mesajı

TAPDK Kurulu Üyesi  Dr. Şanal Tosun ise mesajında şunları belirtti; "CHP İstanbul Milletvekili hemşerimiz F.Mevlüt Aslanoğlu’nun kalp krizi sonucu vefatını Malatya’da öğrenmiş bulunmaktayım. Malatya’mızın yüreği insan sevgisi, dostluk, arkadaşlık duyguları ile dolu Malatya’nın ve Malatyalının derdine derman arayan çalışkan, yardımsever, merhamet sahibi bu güzel insana Cenabı Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine sabırlar dilerim."

Karaduman'ın Mesajı

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı; "Malatya eski Milletvekili ve İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz.Malatyanın sorunlarını sahiplenerek çözüm yolları için çalışan, Mecliste gündeme getirerek Malatya’nın hakkını arayan, hiçbir ayrım yapmadan her Malatyalının derdine derman olmaya çalışan, tüm siyasi partilerin saygı duyarak takdir ettiği, yaptığı iyilikler ve kazandırdığı eserlerle Malatya basınının her zaman gönlünde yer edinen, dert ortağımız, arkadaşımız ve dostumuz, “Malatya’nın Aslanı” Ferit  Mevlüt Aslanoğlu’nun  ani  vefatı Malatya basını olarak bizleri derinden etkilemiştir.Malatya’nın yiğit evladı Ferit Mevlüt Aslanoğlu’na Allah’tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Tüm Malatyalıların başı sağ olsun."

Doğan'ın Mesajı

İşçi Partisi Malatya İl Başkanı Arif Doğan'ın yayınladığı mesaj şöyle; "Pek çok değerli Malatyalı hemşerimiz eski Malatya milletvekili CHP İstanbul milletvekilini Sayın Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nu kalp krizi sonucu kayıp ettik.Değerli milletvekilimiz her konuya duyarlı ve sorun nerede ise oraya koşardı.Kürecik mücadelesinde kayısı sorununda mecliste olumsuzluklara kadar duyarı tepkisini koyan ve insancıl bir o kadar duygusal ve saygılı. Son olarak Soma'daki katliamı an be an takip ediyor çok üzüntülü. Bu üzüntüsü yorgun kalbini daha da dayanamadı. Değerli milletvekilimizi ve abimizi kayıp etmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başta ailesine tüm Türkiye ve CHP camiasının başı sağolsun."

Beşiktaş Kulübü'nün Mesajı

Beşiktaş Kulübü, Genel Kurul Üyesi Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nun vefatı nedeniyle bir mesaj yayınladı.Yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi: "11009 sicil numaralı Genel Kurul Üyemiz, 22, 23 ve 24. dönem milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nun vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.Yaşadığı rahatsızlık sonucu yapılan tüm müdahalelere karşın 62 yaşında hayatını kaybeden Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nun cenazesi, 17 Mayıs Cumartesi günü öğle namazına müteakip Ataköy 5. Kısım Camii'nden kaldırılacaktır. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz."

Keskin'in Mesajı

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin yayınlandığı mesajda şunları belirtti; 

"Malatya esnaf ve sanatkar camiası olarak milletvekilimiz Mevlüt Aslanoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Sadece Malatya siyasetinde değil, Türkiye siyasetinde ayrı bir yeri bulunan Mevlüt Aslanoğlu, herkes ve her kesim ile samimi diyalog ve iletişim kurmuş bir insandı. Aslanoğlu’nun kavgası, sitemi, tepkisi  her zaman vatandaşların yaşadığı sorunlarının çözümü yönünde olmuştur.  Sorunlara her zaman partiler üstü yaklaşmış ve hiçbir zaman ideolojik yaklaşım içinde olmamıştır. Halk adamı tabirini yakıştırabileceğimiz ender siyasetçi olan Aslanoğlu’nu bir sabah çay ocağında işçi ile simit yerken, bir bakkal esnafının kapısını sabah saatlerinde ilk çalan ziyaretçisi olarak, sokakta yürüyen bir Malatyalının aniden önüne çıkarak el sıkışıp hal hatır sorduğunu görmek mümkündü. Sadece Malatya değil, Türk siyaseti de önemli bir ismi kaybetmiştir. 

Malatya yetiştirdiği bir değerli evladın, esnaf ve sanatkar camiası  ise “Mevlüt Ağabeyini” kaybetti. 

Kardeşimiz, dostumuz, Malatyalı sevdalısı Aslanoğlu’na Allah’dan rahmet, ailesine ve tüm sevenleri ile birlikte Malatyalıların başı sağ olsun."

ADD'nin Mesajı

Atatürkçü Düşünce Derneği Malatya Şube Başkanı Yunus Millioğullarının mesajı şöyle; "Malatyamızın değerli evladı  İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt  Aslanoğlu’nu kaybettik.Malatyanın derdiyle dertlenen sevinciyle sevinen tam bir Malatya sevdalısı olan vekilimizin ölümü tüm Malatyalıları olduğu gibi Atatürkçü Düşünce Derneği  camiasını büyük bir üzüntüye sevketmiştir.Merhuma Allah’dan rahmet tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Malatya’nın başı sağolsun."

Yağan'ın Mesajı

Adana-Malatya Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ziya Yağan mesajında şunları belirtti; "Malatyalılığı ile gurbetteki Malatyalılar’ı da heyecanlandırmasını bilen; Adana’daki Mişmiş gecelerine katılan, her zaman yanımızda olduğunu hissettiren milletvekilimiz, dost insan Mevlüt Aslanoğlu’nun kaybından büyük üzüntü duyduk. Tanrıdan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız