SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aslanoğlu, Nihat Doğan ve Seda Sayan...!

A- A+ PAYLAŞ

Ünlü türkücü Nihat Doğan, ayrıldığı Seda Sayan'a zeytin dalı uzatarak, "Kendisi bana bir adım atarsa ben de ona bin adım atarım, evliliğin en yakın zamanda olmasını istiyorum" dedi.

Polat Rennaissance Otel'de gerçekleştirilen Malatyaspor Gecesi'nde sahneye çıkan Nihat Doğan, CHP'li Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu tarafından Seda Sayan'la birlikte Malatya'ya davet edildi. Bu davet üzerine sahnede zor anlar yaşayan Doğan, "Herkes kendisinden mesuldür. Biliyorsunuz bir trafik kazası yaşadık, çok üzgünüm. Onu bilemem ama ben kendi adıma söz veriyorum. Malatya'ya geleceğim" dedi.

Konser sonrasında Milletvekili Aslanoğlu ile bir araya gelen Doğan, gazetecilerin "Milletvekili olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Evet milletvekili olmayı düşünüyorum. Parti fark etmez, nereden olursa aday olurum. Bu ülkeye gönül vermiş birisiyim. Bu ülkeye mal olmuş biriyim. Neden olmasın. Parti ismi vermem" cevabını verdi.

Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu'nun Nihat Doğan'la sohbeti esnasında "Ben dilenci bir milletvekiliyim. Malatyaspor için dilencilik yapacağım. Belediye başkanımızla birlikte çıkarak Tahtakale'de dileneceğim. Malatya'da dilenciliğim sayesinde bir çok okul yaptırdık" şeklindeki esprili sözleri gülüşmelere neden oldu.

Nihat Doğan daha sonra, Seda Sayan'la ilgili soruları yanıtladı. Seda Sayan'ın bir etkinlikte gelinlik giymesini değerlendiren Doğan, "Giydiği gelinlik çok yakıştı. Sağ olsun benim için giyeceğini söyledi. O benim bu konudaki hassasiyetimi çok iyi bilir. Evlilik konusunda ne kadar duyarlı olduğumu bilir. Kendisini gelinlikle gördüğümde yüreğim yerinden fırladı. Evliliğin en yakın zamanda olmasını istiyorum. Şu an için küçük bir ışık görüyorum ve başka bir şey düşünmüyorum. Görüşmüyoruz kendisiyle. Biz kalbimizde acımızı yaşıyoruz. Kendisi bana bir adım atarsa ben de ona bin adım atarım. O gururluysa ben de gururluyum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız