SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aslanoğlu Şikeyi Şahin'e Sordu: 'Ne Yapacaksınız?'

A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Hürriyet'te yayınlanan ve Malatyaspor'un mağduru olduğu şike iddialarıyla ilgili olarak spordan sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'e bir mektup gönderdi, sorular sordu.

"Aslanoğlu'nun mektubu şöyle:

Sayın Mehmet Ali ŞAHİN
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı

Saygıdeğer Bakanım,
Bugünkü Hürriyet Gazetesi Spor Sayfasında yer alan 'İşte Şike İşte Belge' başlıklı yazıda Malatyasporun ligden düşmesi için düzenlenen bir oyuna açık ve net bir şekilde yer verilmiştir. Türk Futbolu ve Malatyaspor açısından çok Önemli sayılacak bilgiler ve belgeler yine bu yazıda yer almaktadır.

Konunun açık ve seçik irdelenmesi ve incelenmesi açısından bu yazıyı bir ihbar sayıp Bakanlığınızca gerekli inceleme başlatılacak mıdır?

Malatyaspor’un ligden düşmesinin bu ve buna benzer olaylarla gerçekleştiği yine bu yazıda açıkça belirtilmektedir. Çaykur-Rize Spor/Denizli Spor maçında yaşanan olaylar ve bu maçın naklen yayın programında iken yayından kaldırılıp Malatya-Samsun maçının yayınlanması, Ankaragücü-Gaziantep müsabakası ile ilgili Vatan Gazetesinde çıkan açıklamalar, maç ile ilgili diyaloglar, maçın gününün değiştirilmesi, ayrıca Denizli-Fenerbahçe maçının 16 dakika uzaması bu oyunların bir başka perde» olduğunu bir kez daha ortaya çıkarmıştır.

Malatyaspor Kulübü tarafından lig bitiminde yaşanan olayların incelenmesi ve irdelenmesi ile ilgili yapılan müracaatlarına karşın bu güne kadar herhangi bir işlem yapılmamıştır.

Konunun tarafınızca detaylı bir inceleme yapılarak tüm ayrıntıların kamuoyunun gözü önüne serilmesi Türk Futbolu ve Malatyaspor açısından son derece önemlidir.

Hassasiyeti ve ciddiyeti açısından bu tür olayların acilen irdelenmesi gerektiğini bilgilerinize sunarım."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız