SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aslanoğlu Var, Ağbaba Yok..

A- A+ PAYLAŞ

CHP'nin Parti Meclisi aday listesi açıklandı. Listede ilk göze çarpan, Dışişleri Bakanlığı’ndan üç emekli büyükelçinin yer alması oldu. Bu arada 80 kişilik blok listede yer alan isimlerden 18'i kadın. Bu arada, daha önce PM'de aday gösterileceği belirtilen CHP Malatya İl Başkanı Veli Ağbaba adaylar arasında yeralmazken, CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu'nun adı kuruldan PM'ye seçileceklerin yeraldığı aday listede bulunuyor.

Divan Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun açıkladığı ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun listesi olduğu belirtilen blok listede yeralan isimler şöyle:

"Yaşar Ağyüz, Yakup Akkaya, Engin Altay, Ali Arslan, Sencer Ayata, Enver Aysever, Süheyl Batum, Gülsün Bilgehan, Mehmet Volkan Canalioğlu, Osman Coşkunoğlu, Muhammet Çakmak, İzzet Çetin, Doğa Çiğdemoğlu, Mesut Değer, Turgut Dibek, Zeki Durmaz, Atila Emek, Didem Engin, Aykan Erdemir, Haluk Eyidoğan, Levent Eyipişiren, İsa Gök, Gökhan Günaydın, Mehmet Zeki Gündüz, Hurşit Güneş, Emrehan Halıcı, Turan İçli, Sena Kaleli, Osman Kaptan, Atilla Kart, Ayten Kayalıoğlu, Sema Kendirci, Osman Korutürk, Ali İhsan Köktürk, Bülent Kuşoğlu, Faruk Loğoğlu, Aylin Nazlıaka, Bertil Emrah Oder, Ekrem Kerem Oktay, Gülseren Onanç, Melda Onur, Umut Oran, Oğuz Oyan, Ensar Öğüt, Veli Özdemir, Ramazan Kerim Özkan, İhsan Özkes, Mehmet Ali Özpolat, Faik Öztrak, Ali Arif Özzeybek, Hüseyin Pazarcı, Zuhal Samlı, Perihan Sarı, Atila Sav, Vahap Seçer, Mehmet Ali Susam, Bihlun Tamaylıgil, Mahmut Tanal, Sezgin Tanrıkulu, Gürsel Tekin, Binnaz Toprak, Erdoğan Toprak, Faik Tunay, Muhammet Rıza Yalçınkaya, Hüseyin Yaşar, İrfan Hüseyin Yıldız, Ayşe Ataç Yılmaz ve Alaaddin Yüksel.

12 isimden oluşan Bilim, Yönetim ve Kültür Platformu üyesi olarak PM’de yer alacaklar da 18 aday arasından belirlenecek. Bu isimler de şöyle:

"Önay Alpago, Ferit Mevlüt Aslanoğlu, Ufuk Ataç, Deniz Pınar Atılgan, Selçuk Şafak Demirbulak, Seyhan Erdoğdu, Birgül Ayman Güler, Hülya Güven, Ercan Karakaş, Ömer Kurtaş, Nihat Matkap, Nur Serter, Nurcan Şanlı, Alper Taşdelen, Ali Tezel, Servet Ünsal, Sacid Yıldız ve Nuran Yıldız."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız