SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aslanoğlu Veda mı Ediyor?

A- A+ PAYLAŞ

22 Temmuz seçimleri öncesinde, CHP'nin "adaylık" için istifa eden eski il ve ilçe başkanlarının "hedefi" durumunda olduğu öne sürülen Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu'nun, bu konudaki kulislere tepki için yeniden aday olmayı düşünmediğini, CHP'li bir grupla Cuma günü yaptığı toplantıda ifade ettiği belirtilirken, bu kararının toplantıya katılanlarca tepki gördüğü bildiriliyor. Bu arada, 22 Mayıs'da aday adaylığı başvurusunun sona ereceği CHP'ye başvuruların sayısının 16 olduğu öğrenildi.

ASLANOĞLU'NUN DURUMU..
CHP'nin "adaylık" için görevlerinden istifa eden eski il başkanı Niyazi Ergin Gökçe ile merkez ilçe başkanı Zeki Çıplak'ın, yeniden aday olmasını engellemek istedikleri ve bu konuda kulis yaptıkları iddiaları Malatya kamuoyunda konuşulan milletvekili Mevlüt Aslanoğlu'nun, Perşembe günü Malatya'ya geldiği ve Cuma günü de Avşar Oteli'nde yaklaşık 300 partiliyle bir toplantı yaptığı bildirildi.

Parti içerisinde özellikle bu iki ismin kendisine ve adaylığını engellemeye yönelik kulislerine tepkili olduğu ifade edilen Aslanoğlu'nun, Avşar Oteli'ndeki toplantıda, "Benden bu kadar" diyerek, yeniden aday olmayı düşünmediğini söylediği, düşüncesine toplantıya katılanlardan büyük tepki geldiği ifade ediliyor.

Ankara'ya dönen Aslanoğlu'nun, adaylık için başvuruda bulunmayı düşünmemesine rağmen, kararını öğrenen çeşitli kesimlerden yeniden aday olması yönünde baskı yapıldığı bildiriliyor.

16 BAŞVURU..
Öte yandan 22 Mayıs'ta aday adaylığı başvuruları sona erecek olan CHP'de, parti genel merkezine aday adaylığı için Cuma gününe kadar 16 kişinin başvuruda bulunduğu haber alındı.

Başvuruda bulunan isimler şunlar:

1- Milletvekili Muharrem Kılıç
2- Av.Niyazi Ergin Gökçe,
3- Veli Ağbaba
4- Zeki Çıplak
5- Ekber Topal
6- Rahmi Yüce
7- İlhan Deniz
8- Prof.Dr. Poyraz Ülgen
9- Doç.Dr. Yalçın Karatepe
10- Yusuf Kenan Doğan
11- Hüseyin Karakuş
12- Av.Selahattin Sarıoğlu
13- Prof.Dr. Zihni Öksüz
14- Ali Rıza Yücel
15- Cemal Laçin
16- Av.Yusuf Sürücü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız