SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aslanoğlu'na Saldırdı

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi'ndeki karaciğer nakli operasyonları ile ilgili iddiada bulunup "ihbar" ettiğini söyleyen DTP'li Sırrı Sakık, tepki gösteren CHP'li Mevlüt Aslanoğlu'na saldırdı..

DTP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, Malatya İnönü Üniversitesi'nde görevli bir öğretim görevlisi ile ilgili iddiasına tepki gösteren CHP Malatya Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu ile tartıştı. Sakık, tartışma sırasında kendisine 'ihbarcı' suçlamasında bulunan CHP'li Mevlüt Aslanoğlu'nu yumruk attı. Sakık'ın, yanına giderek yumrukladığı Aslanoğlu'na yönelik ikinci yumruk girişimi ise boşa gitti.

Sakık'ın TBMM'de Perşembe günkü yaptığı konuşmaya o sırada mecliste olmayan CHP'li Aslanoğlu'nun Cuma günü tepki gösterdiği belirtilirken, bu tepki sırasında saldırının gerçekleştiği bildirildi. Saldırı meclis TV kameralarına da yansıdı ve TV'lere haber oldu.

ÇIKAN HABERLER..
Olayla ilgili olarak bazı gazetelerin internet siteleri ile ajanslarda yeralan haberlerde, Sakık'ın Perşembe günü yaptığı "ihbar"a, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın Cuma günü söz alarak cevap verdiği, iddianın doğru olmadığını söylediği, Sakık'ın sataşma olduğu gerekçesiyle söz istediği, başkan vekili Meral Akşener'in sataşma olmadığı gerekçesiyle söz vermediği belirtildi. Bu sırada Aslanoğlu'nun Sakık'a "İhbarcısın sen ihbarcı.." diye tepki gösterdiği belirtilirken, olayın geri kalan bölümü Milliyet Gazetesi'nde şöyle yeraldı:

"..Aslanoğlu, Sakık’ın iddialarının yalan olduğunu ve Sakık’ın bu iddialarla ilgili yanlış ihbar yaptığını söyleyince ortalık bir anda savaş alanına döndü.

Sakık, yerinden fırlayarak Aslanoğlu’na “Terbiyesiz adam iftira etme bana, soytarılık yapma, bana ’ihbarcı’ diyemezsin dedi ve yumruklarını peş peşe Aslanoğlu’nun suratına savurdu. Sakık’ın yumruklarının birisi Aslanoğlu’nun suratına diğeri ise omuzuna isabet etti. Oturumu yöneten Meclis Başkanvekili Meral Akşener kısa bir süre şaşkınlık yaşadıktan sonra oturuma ara verdi.

Araya giren TBMM İdare Amirleri, Aslanoğlu ve Sakık’ın arasına girerek olayların daha da büyümesini önlediler.

DTP’liler Sakık’ı Genel Kurul salonundan çıkarırken, CHP’li milletvekilleri de Aslanoğlu’nu sakinleştirmeye çalıştılar."

FOTOĞRAF: Saldırı anı (Hürriyet Gazetesi)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız