SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aslanoğlu'nun Anısına

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:29:15
Aslanoğlu'nun Anısına
A- A+ PAYLAŞ

Finansal Kiralama Faktoring ve Finansman Şirketler Birliği (Finansal Kurumlar Birliği) tarafından merhum Malatya eski milletvekili Mevlüt Aslanoğlu’nun anısını yaşatma adına Malatya’daki 2 Fen Lisesi’ne 250 bin TL tutarındaki yatırımla 2 kütüphane kurulacak.

Valilikte düzenlenen protokol imza törenine Vali Süleyman Kamçı, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Finansal Kurumlar Birliği Başkanı Osman Zeki Özgür ile Finansal Kurumlar Birliği Yönetim kurulu Üyeleri katıldılar. Protokol gereği, yapılan bağış ile Malatya Fen Lisesi ile Malatya Fethi Gemuhluoğlu Fen Lisesi’ne Z Tipi kütüphane yapılacak. Kütüphanelere Mevlüt Aslanoğlu’nun ismi verilecek. 

“VEFAKARLIĞINIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

İmza töreni öncesinde konuşan Vali Süleyman Kamçı, Finansal Kurumlar Birliği’nin 250 bin TL tutarında bir bağış yaptıklarını söyleyerek, “Güzel bir bağış yaptılar.  Merhum Mevlüt Aslanoğlu adına 2 Fen Lisemize kütüphane yapacağız. Bağışlarından ve vefakarlıklarından dolayı Finansal Kurumlar Birliği ‘ne teşekkür ediyorum. Mevlüt Aslanoğlu, ilimizin yetiştirdiği değerlerden birisiydi. Allah rahmet eylesin. Bu vesile ile rahmetle anıyoruz. Onun anısı da bu vesile ile daha uzun süre yaşanmış olacak” dedi. 

“ASLANOĞLU’NUN BİZE KATKISI OLDU, ANISINI YAŞATMAK İSTEDİK”

Finansal Kurumlar Birliği Başkanı Osman Zeki Özgür, “Bizler Finansal Kurumlar Birliği olarak bankacılık dışı finans sisteminin finansal kiralama, faktoring ve finansman şirketlerinden oluşan bir birliğiz. Finansal Kurumlar Birliği kurulalı 3 yıl oldu. Finansal Kurumlar Birliği Kanunu’nun yürürlüğe girmesi esnasında memleketimizin değerli milletvekili merhum Mevlüt Aslanoğlu’nun bizlere hem sektörde yetişen birisi olarak, hem de bu işte ayrı bir heyecan ve sorumluluk duyan bir milletvekili olarak çok katkıları oldu. Biz bu katkılarının karşılığı olarak birliğimiz yeni olmasına rağmen kendisini memleketinde anısını yaşatma adına bir hizmette bulunmak istedik. Malatya’daki 2 Fen Lisesi’nde Z tipi kütüphane olarak tanımladığımız kütüphanelerin yapımını üstlendik. Bizim için anlamlı bir gün. Öğretmenler Günün de bunun yapmanın da ayrı bir heyecanı var. Hayırlı olmasını diliyoruz. Mevlüt Aslanoğlu’nun anısı için anlamlı bir görevi yerine getirmiş oluruz diye düşünüyorum” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız