SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Aslında Hiçbir Şey Bitmedi"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:12:08
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'dan oylarını büyük ölçüde artırmasına rağmen yine 5 milletvekili çıkaran AKP, teşekkür ziyaretlerine başladı. 

AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin ve Bülent Tüfenkci ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kuluncak İlçesini ziyaret ederek, vatandaşlara verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

AKP heyeti daha sonra Kuluncak İlçe Kaymakamı Tolga Özdemir'i de ziyaret etti. 

"MİLLETİMİZ KENDİNİ GÜVENDE HİSSETMEYE BAŞLADI"

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ziyarette yaptığı konuşmada, 1 Kasım'dan sonra insanların rahatladığını ve kendilerini güvende hissettiklerini ifade etti.

Çakır, milletin verdiği her bir oyun çok kıymetli olduğunu kaydederek, 1 Kasım'dan sonra ekonomideki canlanmanın verilen oyların kıymetini bir kez daha gösterdiğini dile getirdi. 

Çevredeki ülkelerin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini ifade eden Çakır, "Hepimizin ülkenin geleceği için endişe içinde olması lazım. Şuanda aslında hiçbir şey bitmemiştir. Ülkemizde süreç devam ediyor. Suriye'deki kriz, Mısır'daki çalkantı, Libya'da, Lübnan'da, Ukrayna'da, Rusya'da ekonomik kriz devam ediyor. Tunus'tan Yemen'e kadar birçok İslam coğrafyasında haritaların ve iktidarların değiştiği, ülkelerin kaos içerisinde olduğu bir süreçteyiz. Çevremiz ateş çemberi içerisinde, bu ateşin ülkemize sıçramaması için her zaman birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe ihtiyacımız var" dedi. 

"BUGÜN TÜRKİYE'NİN BAYRAMIDIR"

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Bugün kardeşlik, barış, sevgi, hoşgörü için, tüm Türkiye'nin yüzde 50'sinin Malatya'nın yaklaşık yüzde 70'inin oy verdiği AK Parti'nin bayramıdır. Türkiye'nin bayramıdır. Milletimizin bayramıdır. Bu sadece parti olarak bizim değil, 78 milyonun bayramıdır" diye konuştu. 

Çalık, AKP'nin hizmet partisi olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: "Biz, 'halka hizmetti Hakk'a hizmet' biliriz. Sizlere yapmış olduğumuz hizmeti de, Allah rızası için en iyi şekilde yapmak için mücadele ederiz. Çünkü bir hizmet partisiyiz."

"TÜRKİYE YENİDEN SIÇRAYACAK"

AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise, "Bundan sonra bizlere düşen sizlere hizmet yapmak, hizmeti en iyi şekilde yapmak ve sizi Ankara'da en iyi şekilde temsil etmektir" dedi.

Tüfenkci, 2023 hedefleriyle birlikte Türkiye'nin dünyadaki saygın yerini alacağını kaydederek, "Allah'ın izniyle yakalayacağımız istikrarla, huzurla, güvenle yeniden Türkiye'yi sıçratacağız. Türkiye, yeniden ekonomik anlamda kalkınacak. Milletimizin işini, aşını büyüteceğiz. Sizden aldığımız güçle Allah'ın izniyle yolumuza devam edeceğiz. Bizler, sizlerle olan gönül köprümüzü yıkmadığımız sürece inşallah 2023 hedeflerini de yakalayacağız. 2023 hedefleriyle beraberde dünyada saygın yerimizi almış olacağız" ifadelerini kullandı.  

"KAZANAN KARDEŞLİĞİMİZ OLDU"

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin de, Kuluncak'ın 1 Kasım genel seçimlerinde üzerine düşeni yaptığını belirtti.

1 Kasım seçimlerinde Kuluncak'ın aynı şeyi bir kez daha tekrarladığını dile getiren Şahin, "Kazanan Kuluncak oldu. Kazanan Hekimhan, Malatya, Türkiye oldu. Kazanan kardeşliğimiz oldu" dedi.

Şahin, oy versin vermesin herkesin  hükümeti olduklarını kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz, herkesin milletvekiliyiz. Allah diğerlerine sabır versin. Omuzu kalabalık darbeciler vardı. 'Eğer AK Parti kurulursa, bunları asla bir daha indiremeyiz' demişlerdi. Onların bile gücünün yetmeyeceğini o gün söylemişlerdi. Bugün gerçekten korktukları başlarına geldi. Artık darbeler ülkesi olmadık, hizmetler ülkesi olmaya başladık. Yatırımlar ülkesi olmaya başladık. Gönülleri inşa eden bir ülkenin mensupları olmaya başladık. İşte onların korktukları buydu, buda Allah'a hamdolsun yerine getirildi" şeklinde konuştu.

"VERMİŞ OLDUĞUMUZ SÖZLERİ TUTACAĞIZ"

AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Kuluncak halkına 1 Kasım'da AKP'ye verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Kuluncaklıların vermiş olduğu desteğe layık olmaya çalışacaklarını dile getiren Kahtalı, "Beyannamemizde vermiş olduğumuz vaatlerimizim arkasına duracağız. Biz, başkaları gibi, diğer siyasi partiler gibi yapamayacağımız şeyler için söz vermedik. Vermiş olduğumuz sözleri tutacağız" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız