SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Aslolan Uygulamadır"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:03:02
A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Erdoğan, Diyarbakır'daki nevruz kutlamalarında okunan Öcalan'ın ülkeyi terk etme çağrısıyla ilgili, ''Aslolan bu çağrının ötesinde uygulamadır'' dedi.

Başbakan Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile görüşmesinin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında, İmralı Cezaevi'nde ömür boyu hapse mahkum edilen Abdullah Öcalan'ın ülkeyi terk etme çağrısıyla ilgili, ''Aslolan bu çağrının ötesinde uygulamadır. Uygulamada ne olacağı çok önemlidir'' dedi. 

''Doğrusu bu açıklamayı olumlu bir gelişme olarak görüyorum. Çağrıyı, daveti olumlu bir gelişme olarak görüyorum'' ifadelerini kullanan Başbakan Erdoğan, ''Terör üzerinden beslenen gruplar var ülkemizde. Bu terör üzerinden beslenen grupların oyununu da bozan bir süreçtir'' şeklinde konuştu. 

Türk bayrakları olmalıydı 

Başbakan Erdoğan, Diyarbakır'daki nevruz kutlamalarıyla ilgili olarak da şunları söyledi: 

''Gönül şunu çok arzu ederdi, onu açıkça söylemem lazım Diyarbakır'da yapılan böyle bir çözüm süreci mitinginde orada Türk bayrağının, Türk bayraklarının olması gerekirdi. Türk bayrağının orada olmayışı aslında hala bu süreci olumsuz etkileme gayreti içinde olanların bana göre provokatif yaklaşımıdır'' dedi.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız