SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aspuzu Eyvan Grubu Kuruldu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, DOĞUDER Aspuzu Eyvan Grubu kuruldu.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Belediyesi Sanat Merkezi'nde çalışmalarını sürdüren Aspuzu Eyvan Grubunu ziyaret etti.

Malatya ve çevre illerinin kültürünü tanıtmak amacıyla kurulan ve Merkezi Malatya'da olan DOĞUDER'in bünyesinde çalışmalarına devam eden Aspuzu Eyvan Grubu Malatya Belediyesi Sanat Merkezi'nde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Sanat Merkezinde yapılan çalışmada Malatya yöresi ve doğu illeri yörelerine ait türkülerden örnekler sunuldu. Bu etkinliğe Belediye Başkanı Ahmet Çakır'da katıldı.

DOĞUDER Başkanı Hidayet Özpolat, programa katılan Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a etkinlikler ve derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Dernek Başkanı Özpolat, "Derneğimiz bünyesinde Aspuzu Eyvan Gurubu, Halk oyunları ve Tiyatro Ekibi yer alıyor. Sayın Ahmet Çakır'a ekibimize göstermiş olduğu ilgi ve katkıdan dolayı teşekkür ederim" dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, Malatya'da yeni kurulan dernek ve bünyesinde barındırdığı kültür sanat gruplarının Malatya kültürünü tanıtmaya yönelik büyük bir çalışma olduğunu belirtti. Çakır, Aspuzu Eyvan Grubu'na teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız