SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Asrın Projesinde Bir Adım Daha

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:31:29
Asrın Projesinde Bir Adım Daha
A- A+ PAYLAŞ

Asrın Projesi olarak nitelendirilen KKTC Su Temin Projesi kapsamında çalışmaları süren Alaköprü Barajı'nın yüzde 60'ı, isale hattının ise 2 kilometrelik kısmı tamamlandı.

AA muhabirinin DSİ yetkililerinden aldığı bilgiye göre, projenin Türkiye ayağını oluşturan Alaköprü Barajı'nın, 22 kilometrelik isale hattı ve 10 bin metreküp hacimli terfi merkezinin yapım çalışmaları sürüyor. 80 kilometrelik deniz hattının yapımına da bu ay içerisinde başlanacak. 

Çalışmaların iş programına uygun şekilde sürdüğünü ve gecikme yaşanmayacağını belirten yetkililer, temel atma töreni sırasında yüklenici firma yetkililerinin bitirme tarihi olarak verdiği 7 Mart 2014 saat 13.00'da vanaların açılarak KKTC'ye su verilmesinin hedeflendiğini kaydetti.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız