SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Asteğmen İçin Tören

A- A+ PAYLAŞ

Samsun'da vatani görevini yaparken Domuz Gribinden vefat eden Asteğmen Mustafa Semih Akça için, Psikolog olarak görev yaptığı Malatya Devlet Hastanesi Beydağı kampusunde tören yapıldı.

Samsun Sahra Sıhhiye Okulu Eğitim Merkez Komutanlığı'nda vatani görevini yapan ve mesleği psikolog olan asteğmen 28 yaşındaki Mustafa Semih Akça, askerliğinin 8. günü yakalandığı domuz gribi hastalığından kurtarılamayarak vefat etti. Akça'nın hastanede yaklaşık 20 gün tedavi gördüğü ancak kurtarılamadığı belirtildi.

Cenazesi memleketi Malatya'ya getirilen Mustafa Semih Akça'nın tabutu, 2 yıl görev yaptığı Malatya Devlet Hastanesi Beydağı kampüsüne getirildi. Hastane personeli 1 ay önce askere gönderdikleri arkadaşlarını bayrağa sarılı tabutunu görüce gözyaşlarını tutamadılar.

Sağlık İl Müdürü Hacı Bayram Zengin, "Mustafa 1 ay önce bizimle birlikteydi. Bizim gibi umutları vardı. Ama şunu çok iyi biliyoruz ki, hiç bir ayrılık bir son değildir. Her ayrılık bir başlangıcın özümsenmesidir" dedi.

Daha sonra Şehir Mezarlığı'na götürülen Asteğmen Mustafa Semih Akça için ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından askeri tören düzenlendi.

Cenaze törenine Vali Yardımcısı Sezer Işıktaş, İl Jandama Komutanı Namık Boran, Sağlık İl Müdürü Hacı Bayram Zengin, askeri erkan, çeşitli kamu kurum ve kuruluş müdürleri, vatandaşlar ve Akça'nın yakınları katıldılar.

Törenden sonra cenaze, Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız