SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Astsubaya Tören

A- A+ PAYLAŞ

Malatya 7. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda görevli Hava Başçavuş Süleyman Dirioğlu, kalp krizi geçirerek şehit oldu. Dirioğlu, bugün memleketi Denizli'de son yolculuğuna uğurlandı.

Malatya 7. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda görevli Hava Astsubay Başçavuş Süleyman Dirioğlu (31) dün sabah görevi başında kalp krizi geçirdi. Sağlık görevlileri tarafından müdahale edilen Dirioğlu kurtarılamadı. Hava Astsubay Başçavuş Süleyman Dirioğlu'nun cenazesi bugün memleketi Denizli'ye getirildi. Dirioğlu için Ulu Cami'de askeri tören düzenlendi. Şehit Hava Astsubay Başçavuş Süleyman Dirioğlu'nun eşi Leyla Dirioğlu, annesi Firuzan Dirioğlu ile kayınvalidesi Huriye Özkan şehidin cenazesi başında uzun süre gözyaşı döktü. Şehidin 5 yaşındaki oğlu Osman Dirioğlu ise babasının arkasından son kez dua etti.

Hava Astsubay Başçavuş Süleyman Dirioğlu'nun cenazesi İl Müftüsü Mehmet Köse'nin kıldırdığı cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Asri Mezarlığa götürüldü. Cenazenin götürülmesi sırasında şehidin kayınvalidesi Huriye Özkan, damadının fotoğrafını uzun süre öperek feryat etti. Huriye Özkan, iki ay önce eşini kaybettiğini söyleyerek, "Bana üzülme diyordun. Güzel gözlü oğlum. Nasıl dayanırım güzelim" diye feryat etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız