SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aşure Etkinlikleri

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:35:02
Aşure Etkinlikleri
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Arguvan İlçe Müftülüğü'nce aşure etkinliği düzenlendi. Arguvan İlçe meydanında Kaymakam Selçuk Yosurkaya, ilçe protokolü ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen programda, saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşının söylenmsinin ardından İmam Hatip öğrencileri tarafından şiirler okundu. Ayrıca merkez cami imam hatibi tarafından kuran okunup dua yapıldı. Etkinlikte Kaymakam Yosunkaya Muharrem Ayı’nın anlam ve önemi ile ilgili birer konuşma yaptı.

Pütürge'deki Etkinlik

Malatya’nın Pütürge İlçesi Örmeli Mahallesi'nde aşure etkinliği düzenlendi. Muharrem Ayı nedeniyle düzenlenen aşure ikramı programına, Kaymakam Osman Doğramacı, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Müftüsü, Zeynal Abidin Kültür Vakfı Başkanı Erdoğan Ünverdi ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Aşure Lokması Etkinliği sonrasında İlçe Kaymakamı Osman Doğramacı Örmeli İlk Okulunu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Arapgir'deki Etkinlik

Malatya’nın Arapgir İlçesi’nde aşure etkinliği düzenlendi. 

Muharrem Ayı nedeniyle İnönü Üniversitesi Arapgir Meslek Yüksek Okul Müdürlüğü tarafından okul kampüsünde gerçekleştirilen aşure programına İlçe Kaymakamı Tekin Erdemir, Arapgir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Özgür Gümüşay, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Köse, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş, öğretim üyesi ve öğrenciler katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız