SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aşure İkramına Devam

0
Güncellendi - 2016-10-28 21:01:39
Aşure İkramına Devam
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Muharrem Ayı nedeniyle üç hafta boyunca 165 Camii’ de 100 bin vatandaşımıza aşure ikram ettik. Bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine ülkemizdeki huzur ve mutluluğun daim olmasını diliyorum” dedi.

Toplumsal huzurun sağlanması, huzur ve kardeşliğin daha da güçlenmesine vesile olacak sosyal ve kültürel etkinliklere devam eden Yeşilyurt Belediyesi, dayanışma ve paylaşma ruhunun ön plana çıktığı Muharrem ayının tüm feyzinden yararlanmak adına üç hafta boyunca 165 Camii’de düzenlediği organizasyonlarla 100 bin vatandaşa aşure ikram etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ta etkinliklere bizzat katılarak vatandaşlara kendi elleriyle aşure dağıttı.

“BU TÜR HİZMETLER BİRLİK VE BERABERLİK RUHUNU CANLI TUTUYOR”

Yeşilyurt Belediyesi tarafından yapılan aşure ikramından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, “Muharrem Ayı dolayısıyla aşure ikramında bulunan Yeşilyurt Belediyesine çok teşekkür ediyoruz.  Başkanımız Hacı Uğur Polat ve belediye personelimiz, kendi elleriyle bizlere aşure ikramında bulundu. Başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberliğimizin arttırılmasına yönelik yapılan bu ikramlar biz Müslümanları manevi açıdan daha da güçlü kılıyor. Cenab-ı Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin” diye konuştular.

Cuma namazını Temelli Kız Kuran Kursu Camii’nde kılan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ve ESOB Başkanı Şevket Keskin, cami önünde kurulan kazanların başına geçerek vatandaşlara aşure dağıttılar.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN”

Aşure dağıtımlarından dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür eden ESOB Başkanı Şevket Keskin, “ Aşure, kardeşliktir, barış ve dayanışmadır. Toplumsal dayanışmayı kuvvetlendirecek hizmetlerde bulunan Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’tan Allah razı olsun. Mübarek Muharrem ayında yapılan bu duyarlı etkinlikleri takdirle karşılıyoruz” dedi.

“BAŞKANIMIZ POLAT VE EKİBİNE TEŞEKKÜRLER”

AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ise, “ Yeşilyurt Belediyesi her zaman duyarlı ve anlamlı etkinlikler düzenliyor. Üç hafta boyunca devam eden aşure dağıtımlarından dolayı Başkanımız Hacı Uğur Polat ve ekibini kutluyoruz” diye konuştu.

“TOPLUMUN TÜM KATMANLARIYLA AŞURE TADINDA BİRLİKTEYİZ”

Belediye Başkanı Polat ise, Muharrem ayının dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştiği bir ay olduğunu ifade etti.

Her yönüyle başarılı geçen aşure ikramlarına vatandaşların gösterdiği ilgiden dolayı mutlu olduklarını yineleyen Başkan Polat, “ İlçemizin farklı yerlerinde bereketimiz çoğalsın, ülkemize barış, huzur, mutluluk gelsin diye, dayanışmayı yükseltmek adına aşure kazanları kaynattık. Üç hafta boyunca 165 Camimizde kurduğumuz kazanlarla 100 bin vatandaşımıza aşure dağıtımı yaptık. Bugün 26 farklı camimizde bu dağıtımları geçekleştirdik.  Vatandaşlarımızın yoğun ilgi göstermesiyle birlikte dayanışma, paylaşma ve kardeşlik görüntüleri ortaya çıktı. Bolluk, bereket, hoşgörü, paylaşım ve şükrün nişanesi olan aşure geleneğini sürdürmek, bütün güzellikleri milletimizle birlikte paylaşmak adına düzenlediğimiz etkinliklere gösterilen ilgi bizleri mutlu etmiştir “ dedi.

“MÜBAREK AYLARIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE HUZUR VE MUTLULUĞUMUZ DAİM OLSUN”

Tüm İslam Aleminin mübarek Muharrem ayını bir kez daha kutlayan Başkan Polat, “ Aşure demek kardeşlik demek, acıyı, sevinci beraberce paylaşmak demektir. Aşurenin içerisinde bulunan değişik gıdalar gibi burada toplumun değişik kesiminden insanlarla aşure etkinliklerimizde bir arada olmak bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Şehit kanlarıyla sulanmış bu aziz vatanda ilelebet özgürce, kardeşçe, toplumun tüm katmanlarıyla birlikte yaşamaya devam edeceğiz. İnşallah bu birliğimiz ve beraberliğimiz olduğu müddetçe de bizim gücümüz daha da artacaktır. Bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine ülkemize huzur ve mutluluğun daim olmasını diliyorum.”dedi.

Bülten

aşure1

aşure2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız