SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Asya'dan Avrupa'ya Tarihi Vuruş !

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:26:37
Asya'dan Avrupa'ya Tarihi Vuruş !
A- A+ PAYLAŞ

Dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods, Boğaz Köprüsü'nde Asya'dan Avrupa'ya tarihi bir vuruş yaptı.

Dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods, Boğaziçi Köprüsü'nde Asya kıtasından Avrupa kıtasına atışını gerçekleştirdi. 

Antalya'da 7-10 Kasım tarihlerinde düzenlenecek, PGA Avrupa Turu final serisinin 3. ayağı olan 'Turkish Airlines Open 2013' Golf Turnuvası için Türkiye'de bulunan dünya 1 numarası Woods, golf sopasını, iki kıtayı birleştiren köprü üzerinde Asya'dan Avrupa'ya sallayarak, tarihi bir vuruşa imza attı.  

European Tour turnuva takviminde yer alan, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla 7-10 Kasım 2013 tarihlerinde Antalya'nın Belek Beldesi'nde gerçekleştirilecek olan Turkish Airlines Open, sezon sonu turnuvalarının arasında yerini alacak ve yılın en büyük uluslararası golf organizasyonlarından biri olacak.

Avrupa'dan Asya'ya geçiş yönü trafiğe kapatılan köprü üzerinde oluşturulan özel alanda düzenlenen gösteri, ulusal ve uluslararası çok sayıda medya kuruluşu canlı yayınlarla aktardı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız