SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"At Sözü de Aldık"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:28:29
A- A+ PAYLAŞ

Yazıhan Atlı Cirit ve Binicilik İhtisas Spor Kulübü Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi. 

Yazıhan Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen genel kurula yönetim kurulu üyeleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra okunan faaliyet raporunda 2015 yılı aidatlarının kaldırılması, daha önceden Siyah-Beyaz olan kulüp renginin Sarı-Lacivert olması ve Yönetim kurulu isimleri belirlenmesi görüşüldü.

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk’ün il dışında olması nedeniyle genel kurullarına katılamadığını belirten Dernek Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Nihat Yıldız, “Ata sporumuz olan ciriti yaşatmak ve gelecek kuşaklara ulaştırmak için çalışıyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Şu anda hazır sponsorlarımızdan at sözü de aldık. Spor kompleksi kurma hazırlıklarımızı tamamladık. Tesisimizin yerini de belirledik fakat bölgemizde toplulaştırma çalışmaları devam ediyor, toplulaştırma işlemleri biter bitmez bu projemizi hayata geçireceğiz” dedi.

Yıldız, belediyenin de desteği ile Türkiye Şampiyonasına katılarak şampiyonluğu bölgelerine kazandırmak istediklerini söyledi.

Genel kurul sonrası yeni yönetim ise şöyle oluştu:

“Yönetim Kurulu Başkanlığına Tahsin Güler, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına Nihat Yıldız, Fethi Akıncı, Sırrı Kıroğlan, Bülent Parlak Yedek Halit Güler, Ziya Küpeli, Yunus Ateş, Veysel Doğan ve Süleyman Yeter’in getirilmesi kurula sunuldu ve oy birliğiyle kabul edildi.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız