SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Atabey İskelesi Yeniden Düzenleniyor

0
Güncellendi - 2018-02-13 02:51:59
Atabey İskelesi Yeniden Düzenleniyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Atabey feribot iskelesinde çevre düzenleme çalışmaları yapıyor. Çalışmalar kapsamında dolgu ve kazı çalışmaları büyük oranda tamamlandı.

Atabey feribot iskelesinde bazı düzenlemeler yapan Büyükşehir Belediyesi, feribotların iskeleye daha rahat yanaşmaları için dolgu çalışmaları yaptı. İskele etrafında da kazı ve dolgu çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi otopark ve yeşil alanını büyüttü. 8 bin m3 dolgu çalışmasının yapıldığı iskelede 14 bin m2 alan oluşturuldu. İskele etrafında piknik alanı oluşturan Büyükşehir Belediyesi ağaçlandırma çalışmalarına da başladı.

Havaların ısınmasıyla birlikte iskelede üstyapı çalışmaları yapacak olan Büyükşehir Belediyesi, Atabey iskelesini Malatya’ya yakışır bir hale getirecek. Park görünümüne kavuşturulacak iskelede WİFİ hizmeti de verilmeye başlandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • BASKİLLİ (6 yıl önce)
    Feribot fiyatları çok pahalı Başkanimizdan otomobil gecislerinin 10 TL olmasının istiyoruz.ist. şehitler köprüsü gidis-geliş 7 TL bizde otomobil gidiş -geliş 34 TL el insaf!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Şüle (6 yıl önce)
    Köy görünümünden kurtulması lazım böyle dikkat çeken dinlendirici yerlerin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Amet Dölcel (6 yıl önce)
    Feribot fiyatları çok yüksek Malatya büyük şehir beledyesi bütün zararını feribotlara zam yaparak köylünün sırtından çıkarıyor bir taksi geçişi 16 tl bir traktör geçişi 20 tl yazık bu millete belediye hizmet için vardır milleti soymakiçin degil
    0
    0
    Yanıtla
  • tengiz (6 yıl önce)
    Arguvan dolu kuyuda asma köprü yapılmalı buna öncelik verilmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Akif (6 yıl önce)
    İstanbul boğazının bir minisini şuraya getirseler yolu yapsalar köprü yapsalar. Dogunun paris malatya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oktay Metin Öncü (6 yıl önce)
    İskele tamamda Anayol’un yapılması gerek anayol yapılmadığı süreçte iskelenin önemi yok
    0
    0
    Yanıtla