SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Atak Yılı Oldu..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Ulvi Saran, Gençlik ve Spor hizmetleri açısından da 2010 yılı atak yılı olduğunu bildirip, bu yıl kayak tesislerinin programa alınacağını ve TOKİ ile yeni spor tesisleri konusunda ise protokol aşamasına geldiklerini bildirdi.

Malatya'daki 2010 yılı spor çalışmalarını değerlendiren Vali Ulvi Saran, "Gençlik ve Spor hizmetleri açısından da 2010 yılı atak yılı oldu. Malatya'mıza çevresel yönden ciddi bir önem kazandıracak, cazibe merkezi olmasını sağlayacak bir girişimimiz vardı. Hekimhan Yama Dağı kayak tesisleri yaptıracağız. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne tahsisiyle ilgili konuları tamamladık. Bakanlığımızın 2011 yılı programına almasını bekliyoruz. Gerçekleşirse ciddi bir adım olacak" dedi.

TOKİ ile yapılan takas sonucunda Malatya'nın 25 bin kişilik stada kavuşacağını aktaran Vali Saran, "Buna ilaveten yeni bir yüzme havuzu ve kapalı yüzme havuzu da yapılacak. Protokol işleri son aşamaya geldi" ifadelerini kullandı.

Malatya'ya 4 adet spor salonu ve gençlik merkezi yapılma çalışmalarının geçen yıl başlatıldığını, Çavuşoğlu'nda bir spor salonu temelinin atıldığını, Tecde mahallesi kanal üstünde yapılacak olanın ise temel kazısının yapıldığını söyleyen Vali Saran, "Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile İl Özel İdaresi imkanlarıyla yapılacak olan spor salonu ve gençlik merkezi yapılma çalışmalarının özellikle şehrin ekonomik ve sosyal imkanlar açısından yeterli avantajlara sahip olamayan yoksul kesimlerdeki gençlere hitap edecek 4 ayrı spor salonu ve gençlik merkezi yapılma çalışmalarını geçen yıl başlattık. 2011 yılında iki adet daha yapılacak" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız