SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Atak'lar Terör Bölgesi'nde

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:53:23
'Atak'lar Terör Bölgesi'nde
A- A+ PAYLAŞ

Genelkurmay Başkanlığı, ATAK helikopterlerinin terörle mücadele harekat bölgesinde görev almaya başladığını açıkladı. 

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, iki adet ATAK Helikopterinin, 3’üncü Komando Tugay Komutanlığı (Siirt) harekât komutasında görev almak üzere 25 Nisan 2015 tarihinde Siirt’e intikal ettiği belirtilerek, "Millî üretim olan ATAK helikopterleri, ilk defa terörizmle mücadele harekât bölgesinde görev almaya başlamıştır. Helikopterler Mayıs 2015’ten itibaren Siirt’in dışında Şırnak, Hakkâri ve Van bölgelerinde de gece ve gündüz görev alacaktır" denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız