SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ataktan Tasarruf Edemem"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:22:20
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar (sol başta), TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, oyun olarak daha iyisini yapacaklarını söyledi.

Karşılaşma sonrası açıklama yapan Uçar, "Sezon ve ikinci yarının başında oynanan karşılaşmalar her zaman sıkıntılı geçer. Galibiyet bizim için çok önemliydi. Psikolojik olarak yukarıdaki takımlarla aramızın açılmaması adına çok önemliydi. Bugün rakiplerimizden de puan kaybedenler var" dedi.

"DAHA DİNAMİK, CANLI VE İSTEKLİ BİR TAKIM İZLETTİRECEĞİZ"

Tecrübeli teknik adam, ilerleyen haftalarda daha dinamik, canlı ve istekli bir takım izlettireceklerini kaydederek, "Oyun olarak memnunum. Oyun olarak bundan daha iyisini yapacağız. Rakip alana geçmekte ve pozisyon bulmakta zorlanmadık. Bunlar yaptığımız güz şeylerdi. Attığımız goller dışında girdiğimiz birçok pozisyon var. Yalnız top rakipteyken, zaman zaman rahat oynamalarına müsaade ettik. Oyunu her yönüyle oynamak istiyoruz. Sadece top ayağımızdayken değil,  top rakipteyken de doğru kademe yapmak, pozisyon almak, top kapmak ve kontra yapmak istiyoruz. Doğal olarak sezon arası olduğu için fiziki olarak yükleme yaptık. Faydasını önümüzdeki haftalarda göreceğiz. Sahanında biraz ağır olmasından dolayı ikinci yarıda oyundan düştük. Bunun bende farkındayım. Ama ilerleyen haftalarda daha dinamik, daha canlı, istekli bir Yeni Malatyaspor görebileceğinizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 

"ÇİFT SANTRAFOR OYNAYACAĞIZ"

Uçar, ataktan tasarruf edemeyeceğini belirterek, şunları söyledi: "Zaman zaman çift santrafor oynayacağız. Çünkü biz hedefe giden bir takımız. Bugün ki şartlarda istediğimiz dakikalarda golleri attık. Dolayısıyla çift santrafor oynamamızı gerektiren bir durum gerçekleşmedi. Ama çift santraforun yanında iki tane kanatla oynayacağımız maçlar olacak. Ama forvette en azından her maç üç tane forvet oyuncum olacak. Çünkü ataktan tasarruf yapamam. Atak yapmaya ihtiyacım var. Çünkü en iyi savunma ataktır." 

"İYİ BİR SANTRAFOR ALACAĞIZ"

Takıma iyi bir santrafor alacaklarını ifade eden Uçar, "Transfer konusunda yönetimimizle hemfikiriz. Bir sürü isim var. İsim var derken, istediğimiz isimler var. Ama biz en iyisini almak istiyoruz. Onun için biraz geciktik. Transfer yapmış olmak için adam almayacağız. İyi bir transfer, iyi bir santrafor alacağız. Santrafordan sonra belki başka bir mevkie daha oyuncu düşünebiliriz" dedi.

TKİ LİNYİT CEPHESİ..

TKİ Tavşanlı Linyitspor teknik direktörü Ahmet Erdinç de, takım olarak zor bir aşamadan geçtiklerini ifade etti.

Takım olarak yaşadıkları zor süreci hep beraber aşmak zorunda olduklarını belirterek, "Yeni Malatyaspor karşısında 6'ya 11 oynadık. Transferlerimiz gerçekleşmedi. Mevcut olan transferlerimize henüz ulaşamadık. Görüştüğümüz, gelmesi katılması lazım olan arkadaşlarımız var. Ama bu mümkün olmadı. Esame listemizi de gördünüz, 13 kişiyiz. Gençlerle, ilk 11'de oynayan arkadaşlarımızı tuttuk. Yeni transferler Antalya'daki kampta takıma katılacaklardı. Fakat yönetimdeki bazı olumsuzluklar yüzünden transferler ulaşmadı. Dolayısıyla biz böyle çıkmak zorunda kaldık. Sizlerde takdir edersiniz ki, karşımızda şampiyonluğa oynayan bir takım var. Onlarla nasıl mücadele edilmesi gerekiyorsa, ona göre bir mücadele verdik. Çocuklarımın saha içerisinde göstermiş oldukları performanstan memnunum. Yapılacak takviyelerle bu takım daha iyi bir duruma gelecektir. Takımımızın mazisi güzel. İnşallah yüksek seviyelere geleceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız