SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ATAMAD Gece Yaptı

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:49:53
ATAMAD Gece Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul’da faaliyet gösteren Ataşehir Malatyalılar Derneği’nin (ATAMAD) düzenlediği gece ilgi gördü. Ataşehir Malatyalılar Derneği İstanbul Bostancı Green Park Hotel’de bir gece düzenledi. 

İstanbul Bostancı Green Park Hotel’de düzenlenen geceye, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, başkanın eşi Gamze Akkuş İlgezdi, Malatya Pütürge Belediye Başkanı Necdet Ayaydın, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Numan Yüksel, BDP Ataşehir İlçe Başkanı Ahmet Karaoğul, Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, STK Temsilcileri ve çok sayıda Malatyalılar katıldı.

Coşkulu geçen gecede Arapgir Gırnata Ekibi, Mehmet Balaman, Semra Aslan ve Özlem Büyük de sahne alarak söyledikleri türkülerle misafirleri coşturdu.

Gecenin açılışında kısa bir konuşma yapan ATAMAD Kurucu Başkanı Himmet Kaya, kuruluş sürecini ve amaçlarını anlattı.

Başkan Kaya, Enver Gürkan’ın şiiriyle ATAMAD’ın vizyon ve misyonunu anlattığını, derneklerinin de “hoşgörü”, “sevgi”, “insan olmak”, “birlik”, “beraberlik”, “dostluk” ve “kardeşlik” gibi değerlere önem verdiğini kaydetti.

Kaya, artık icraat vakti geldiğine dikkat çektiği konuşmasında, oluşturulacak yeni yönetimin Ataşehirlileri kucaklayacak projeler geliştirmek için çalışmalara bir an önce başlayacağının altını çizdi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi de yaptığı konuşmada, Ataşehir’de bulunan bütün STK’lara aynı şekilde yaklaştıklarını, değer verdiklerini belirterek “Malatyalı hemşerilerimin bir araya gelerek örgütlenmesi Ataşehir Belediye Başkanı olarak beni çok mutlu etti, gururlandırdı. Önce Malatyalıyım, sonra da Ataşehirliyim. Hep birlikte Ataşehir için güzel şeyler yapmak için çalışıyoruz” dedi

Gecede sahne alan sanatçılar da söyledikleri türkülerle misafirleri coşturdular.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız