SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ATAMAD Gençlik Merkezi İçin Yer Baktı

0
Güncellendi - 2016-04-08 19:57:05
ATAMAD Gençlik Merkezi İçin Yer Baktı
A- A+ PAYLAŞ

Ataşehir Malatyalılar Derneği’nin (ATAMAD), Gençlik Merkezi Projesini hayata geçirmek için Arguvan’da arazi bakıldı.

Ataşehir Malatyalılar Derneği tarafından Arguvan’da yapılması planlanan Gençlik Merkezi Projesi için Devlet Su İşleri 92. Şube Müdürü Kenan Karabulut, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ve ATAMAD Başkanı Himmet Kaya ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı toplantı düzenlendi.

Daha sonra ise Devlet Su İşleri yetkilileri ile birlikte Gümüşlü (Kesirik) Mahallesinde arazi için yer tespiti yapıldı.

Gençlik Merkezi Projesinin Arguvan’a yapılması noktasında gerekli işlemleri yapmak için büyük bir çaba gösterdiklerini belirten Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş “Bizim için önemli olan bu projeyi Arguvan’a kazandırmak istiyoruz. Ataşehir Malatyalılar Derneği Yönetimine ve Dernek Başkanı Himmet Kaya’ya teşekkür ediyorum. Öncelikle Arguvan Belediyesi olarak bu projeyi önemsediğimizi belirtmek istiyorum. Bu proje için gerekli ön çalışmaları hazırlayarak Arguvan’a kazandırmak istiyoruz. Arazi için yetkililer ile birlikte yer bakıyoruz. Uygun bir arazi bulunduğu takdirde Arguvan’a bölgede önemli bir ihtiyaca hitap edecek olan Gençlik Projesini kazandırmış olacağız” diye konuştu.

Yapılması planlanan Gençlik Merkezi’nde, bilim merkezi, spor salonu, eğitim sınıfı, etüt ve okuma salonu, bilgisayar salonu; model uçak atölyesi, resim, film, tiyatro, dans, fotoğraf atölyeleri; su sporları merkezi, psikolojik danışma merkezi, kariyer merkezi, ziraat eğitim alanları yer alacak.

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi

b7

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • c.ali coşar (7 yıl önce)
    bende malatyalıyım eczacıyım ataşehir varyap meridian grand towerda rezidansda oturuyorum,bu arkadaşların derneğinden neden bizim haberimiz yok,illaki chp li olmakmı lazım battal ilgezdi ataşehir belediye başkanının henüz tipini bile görmedim,chp li malatya ataşehirli dernek desek daha doğru olur,
    0
    0
    Yanıtla