SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Atamayana Atarlar.!

A- A+ PAYLAŞ

Fanatik Gazetesi yazarı Tunç Kayacı, Orduspor-Malatyaspor maçını yazdı... İşte o yazı;

****
Malatyaspor, dün Ordu’da büyük bir fırsat tepti... Sarı-Kırmızılılar, son deplasman maçlarındaki eleştirilerimizin aksine ofansif bir futbol sergiledi. Açıkçası gole çok yaklaştılar, ama Orduspor kalecisi Serkan’ı geçemediler. 4-4-2 oyun tarzını zaman zaman 4-2-4’e çeviren ve rakibi hataya zorlayan Malatya, ilk yarıda uzaktan şutlarla da kaleyi yokladı. Ancak Serdar, Senkerik ve Atilla’nın önemli pozisyonları harcaması ilk yarının da golsüz bitmesine neden oldu.

Aslında ev sahibi Orduspor, matematiksel olarak Play-Off şansını sürdürmek için sahaya çıkmıştı. Küme düşme korkusu olmayan Mor-Beyazlılar, biraz da rahattı. Bu rahatlık ilk yarıda rakibin oyun üstünlüğünü sağladı. Ama ikinci 45 dakikada daha denk bir mücadele izledik. Orta alanı daha iyi kullanan Karadeniz ekibi, kanatlardan geliştirdiği ataklarla Malatyaspor kalesinde tehlikeler yarattı. Ancak bu sırada Malatyaspor da boş durmadı. Biraz oyun disiplininden kopsalar bile çok fırsat yakaladılar, bunları gole çeviremediler.

Sonuçta üç tane kırmızı kartın olduğu karşılaşma, dışarıdan sanıldığı gibi agresif ve sert geçmedi. Erken gelen sarı kartlar, zaten kırmızıların habercisiydi. Artık maç başladığı gibi biter derken, Malatyaspor savunmasının inanılmaz hatasını, golcü Şadi affetmedi ve skoru ilan etti: 1-0.

Tabii ki bu sonuçla Malatyaspor, Oftaş’ın evinde berabere kaldığı bir haftada önemli bir fırsatı heba etti. Orduspor ise ortaya çıkan bazı söylentilere, aldığı galibiyetle yanıt verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız