SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Atanmaları Bizi Gururlandırdı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:10:26
A- A+ PAYLAŞ

Yargıtay üyeliğine seçilen Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın ile Adli Yargı Adalet Komisyonu ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Orhan Erdim, Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a veda ziyaretinde bulundu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan , Yargıtay üyeliğine seçilen Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın ile Adli Yargı Adalet Komisyonu ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Orhan Erdim’le Malatya’da görev yaptıkları süre içerisinde kurumlar arası örnek bir dayanışma içerisinde olduklarını ifade etti. 

Başkan Gürkan “Kendilerinin Yargıtay gibi onurlu, şerefli kendi mesleğinde temayüz etmiş insanların seçilerek gittiği bir yere atanmaları Malatyalı ve bir Belediye Başkanı olarak ziyadesiyle gururlandırmıştır. Kendilerine bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum “ dedi. 

Adli Yargı Adalet Komisyonu ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Orhan Erdim de yaklaşık 12 yıldır Malatya’da görev yaptığını kaydederek Yüksek Yargıtay’a seçilmeleri nedeniyle görevden ayrılacakları fakat Malatya’yla ilgilerinin kesmeyeceklerini belirtti.

Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın, her zaman gönlünün Malatya’dan yana olacağını ifade etti. 

Başkan Gürkan Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın ile Adli Yargı Adalet Komisyonu ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Orhan Erdim’in ziyaretleri anısına gravür hediye etti.

Bu arada, Sayın ve Erdim, Yeşilyurt ilçesi belediye başkanı Mehmet Kavuk'a da veda ziyaretinde bulundular. 

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız