SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Atatürk Büstüne Saldırı mı?

A- A+ PAYLAŞ

Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu’nun bahçesindeki Atatürk Büstü’ne saldırı iddiası. Okul yöneticisi polisi aradı ve durumu bildirdi.

ORDUZU'DA..
Edinilen bilgiye göre; Orduzu Beldesi’ndeki Kireçocağı Mahallesi’nde bulunan Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu’nun yöneticisi S.T., polisi arayarak, okulda çalışan görevlinin kendisini arayarak, bahçede bulunan Atatürk büstünün yan yatmış olduğunu bildirdiğini, kendisinin de okula giderek durumu saptadığını, zarar gelmemesi için büstü içeriye aldığını bildirdi. Polis, “Atatürk’ün Hatırasına Hakaret” suçlamasıyla olaya bülteninde yer verirken, araştırmanın sürdürüldüğü belirtildi.

LİSE DUVARINA PANKART..
Öte yandan, gece yarısı 24.00 sıralarında Fatih Lisesi duvarına, altına pet şişe bağlanarak bomba süsü verilmiş, yasa dışı bir örgütün imzasını taşıyan pankart asıldığı, bomba uzmanlarının pankartı indirdikleri ve bomba süsü verilmiş pet şişede patlayıcı olmadığını belirledikleri bildirildi. Söz konusu pankarttaki imzanın Malatya’da Asayiş Şube Lojmanları ile son olarak Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Malatya gezisi sırasında patlatılan ses bombaları eylemini üstlenen örgüte ait olduğu öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız