SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Atatürk Caddesi'ne de 'Sıfır' Asfalt

A- A+ PAYLAŞ

Belediye, alt yapı çalışmaları tamamlanan caddelerde kaliteli asfalt serimi çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Atatürk Caddesi'nin asfaltlama işlemi yapıldı.

Asfaltlama ile ilgili olarak Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"Malatya Belediyesi, alt yapı ve doğalgaz çalışmaları biten cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Sivas Caddesi, İpek Caddesi, Hastane Caddesi ve Mehmet Buyruk Caddesinden sonra Atatürk (Kışla) Caddesi de yeni finişer ile asfaltlanmaya başlandı.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, alt yapı ile doğalgaz çalışmalarının bittiği ana caddelerde finişer ile yapılan asfaltlama çalışmasının devam ettiği belirtilerek, Atatürk caddesinde asfalt serimi yapıldı.

Yapılan açıklamada, daha önceden Atatürk Caddesinin alt yapısının yapıldığı, doğalgaz şebeke hattının döşendiği ifade edilerek şu görüşlere yer verildi:

'Belediyemiz tarafından Atatürk Caddesi üzerindeki alt yapı çalışmalarının ardından doğalgaz servis bağlantıları da bitirildi. Doğalgaz servis bağlantıları da bitirildikten sonra Atatürk caddesinden geçmekte olan içmesuyu vanalarının bakımı da yapılarak cadde asfalta hazır hale getirildi.

19 Eylül Çarşamba günü de Belediyemiz tarafından alınan Finişer ile Atatürk Caddesinde beton asfalt serimi yapıldı.”

Öte yandan yapılan asfalt çalışmaları hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı H. Cemal Akın, “Belli bir program dahilinde yeni aldığımız finişer ile şehrimizin ana arterlerinde asfalt serim çalışmalarımız devam ediyor. Şu ana kadar şehrimizin önemli trafik yükünü çeken caddelerimizden Sivas, Hastane, İpek ve Mehmet Buyruk Caddelerinin asfaltını yaptık. Şu anda da Trafik yoğunluğunun çok fazla olduğu Atatürk caddesinin asfaltını yaptık.

Finişer ile yaptığımız beton asfalt, hem çok kaliteli, hem de çok uzun ömürlü. Böylece trafikte seyreden araç sürücülerimiz çok daha rahat ve güvenli bir şekilde araçlarını kullanabiliyorlar. Hedefimiz, şehrimizin tüm ana cadde ve sokaklarını beton asfalt ile kaplamaktır. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor. Kaldırım düzenleme çalışmalarımızda devam ediyor. Böylece çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte şehrimiz modern ve yeni bir çehreye kavuşmuş olacaktır' dedi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız