SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Atatürk Fotoğrafları ve Resim Sergisi

0
Güncellendi - 2016-05-19 19:02:13
Atatürk Fotoğrafları ve Resim Sergisi
A- A+ PAYLAŞ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Malatya Park AVM’de Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından Atatürk Fotoğrafları ve Resim Sergisi açıldı.

Serginin açılışına Vali Süleyman Kamçı, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, ADD Şube Başkanı Yunus Millioğulları ile MGG Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kavuk ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Serginin açılışında konuşan Vali Süleyman Kamçı, ‘Bugün Türkiye için çok özel ve anlamlı gün.  19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyoruz. Bu bayramın, ülkemize, milletimize ve Malatya’mıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum.  Bütün vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum” dedi.

Ardından serginin açılış kurdelası kesildi ve Vali Süleyman Kamçı ile beraberindekiler sergiyi gezdi.

Atatürk Fotoğrafları sergisinde, ADD üyesi Ressam Songül Karagöz tarafından yapılan Atatürk resimleri sergiyi gezenlerin beğenisini kazandı.

Vali Vosvos'un direksiyonuna geçti

Bu arada Vali Süleyman Kamçı, 19 Mayıs Vosvos Şenliği kapsamında Malatyapark önünde toplanan 10'a yakın Wolkvagen (Vosvos- Tosbağa) otomobilden birinin direksiyonuna geçti. Araçlar hakkında bilgi alan Vali Kamçı, daha sonra alanda toplanan çocuklara şeker dağıttı.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

b9

sergi

b8

b91

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız