SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Atatürk Havalimanı'nda Terör Saldırısı

0
Güncellendi - 2016-06-29 04:03:48
Atatürk Havalimanı'nda Terör Saldırısı
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Valisi Vasip Şahin Atatürk Havalimanı'nda yaşanan bombalı saldırıda 28 kişinin hayatını kaybettiğini, 60 yaralının ise hastanelerde tedavi altında olduğunu açıkladı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin bombalı saldırının yaşandığı Atatürk Havalimanı'nda yaptığı incelemelerin ardından açıklamalarda bulundu. Vali Şahin, "Bugün Atatürk Havalimanı Dışhatlar terminali geliş katı yolcu karşılama salonu girişinde sayısını 3 olarak değerlendirdiğimiz canlı bomba intihar saldırısında ilk belirlemelere göre 28 kişi hayatını kaybetmiş, 60'a yakın yaralı hastaneye intikal etmiştir. Yaralıların tedavisi devam etmektedir. Detaylı inceleme sürdürülmekte olup gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir. Yolcu giriş ve çıkışları hızla normale döndürülmekte olup, kısa zamanda planlı uçuşları başlanacaktır" ifadelerini kullandı.

Bu arada Amerikan haber ajansı AP, üst düzey Türk yetkilisine dayandırdığı haberinde, saldırıda 50 kişinin hayatını kaybettiğini ve saldırıyı terör örgütü IŞİD'in üstlendiğini duyurdu.

ATATÜRK'TE UÇUŞLAR DURDURULDU..

Türk Hava Yolları (THY), Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısının ardından tüm uçuşları, Salı gece 23.45'ten itibaren Çarşamba akşam saat 20.00'ye kadar durdurdu.

THY, Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısının ardından yazılı açıklama yaparak, Atatürk Havalimanı'ndan yapacağı tüm uçuşları  Çarşamba akşamı 20.00'ye kadar durdurduğunu bildirdi.

MALATYA'DAN İLK TEPKİ..

Bu arada, terörist saldırıyla ilgili olarak Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin, bir açıklamayla tepkisini dile getirdi.

Keskin,  “İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde meydana gelen terör saldırısını esnaf camiası olarak şiddet ve nefretli kınıyoruz, saldırıda şehit olan vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.  Kirli işbirlikleri, vahşi saldırılar,  ülkemize asla diz çöktüremeyecektir. Terör saldırıları karşısında yılmayacağız, yıkılmayacağız. Terörist eylemler kimden ve kimlerden gelirse gelsin, arkalarında hangi şer ittifaklar olursa olsun biliyoruzki, 78 milyonun tamamına yöneliktir. Yaşanan acı 78 milyonun acısıdır.  Ülkemize, milletimize ve devletimize yönelik çok yönlü olarak gerçekleştirilen bu vahşi saldırılar karşısında, bugün dünden daha çok ülkemize, milletimize ve devletimize sahip çıkma günüdür.” dedi.

iha-AA- hurriyet.com.tr- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ahmet (7 yıl önce)
    Allah belalarını versin inşlhh bu Ramazan Ayında Rabbim perişan etsin yapanların sebep Olanları Soysal Paylaşım siteleri yine kapnmış hey Allah'ım kimlerin eline düştük bu sahur saati sen Hakkımızda hayırlısını ver
    0
    0
    Yanıtla