SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Atatürk Kupası Satranç Turnuvası

A- A+ PAYLAŞ

Atatürk Kupası Satranç Turnuvası 12 - 13 Kasım 2005
Cumartesi - Pazar günlerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi'nde yapıldı.

109 Satranç sporcusunun katıldığı turnuvada kategorilerinde 1. olan toplam üç sporcuya Özel Rahime Batu Okulları
tarafından çeyrek altın ödülleri verildi. Okul yetkilisi İrfan Demir "Malatya'da satranç turnuvalarına olan yoğun ilginin kendilerini de mutlu ettiğini, bu nedenle satranç sporuna desteklerinin artarak sürdürüleceğini" söyledi.

Satranç İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, satranç turnuvalarına destek veren Rahime Batu Okulları yetkililerine teşekkür ettikten sonra yaptığı konuşmada:
"3 - 4 Aralık tarihlerinde yine Satranç Turnuvası
düzenlenecektir. Bu turnuvada kategorilerinde 1. olan toplam 3 sporcuya ilimizde faaliyet gösteren Aslantaş Karizma Giyim tarafından çeyrek altın ödülleri verilecektir. Özellikle çocuklarımızı ve gençlerimizi satranç turnuvamıza katılmaya davet ediyorum. Ayrıca
derslerimizin yanı sıra satranç oynadığımızda zeka gelişimi elde edeceğimizi de hesaba katarak bol bol satranç oynamanızı öneriyorum" dedi.

Atatürk Kupası'nda kategorilerinde ilk üç sıraya giren
sporcular şunlar:

YILDIZLAR:
1. Mehmet ZERTÜRK
2. Aytaç HAZAR
3. Bekir Oktay ŞEKERCİ

GENÇLER:
1. Nurettin DURAN
2. İsmail Oğuzcan OĞUZ
3. Muhammed DAĞHAN

BÜYÜKLER:
1. Yusuf KÜRÜZ
2. Ali Ekber DOĞAN
3. Talat Cantürk GÜRSUL

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız