SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Atatürk Millet İradesini Her Şeyin Üstünde Tutmuştur"

0
Güncellendi - 2019-04-24 04:07:41
A- A+ PAYLAŞ

MALATYA'DAKİ TÖREN VE MESAJLAR.. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 23 Nisan 1920'de açılışı nedeniyle kutlanmakta olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 99. yıldönümü Malatya'da da, 23 Nisan Salı günü Merkez Spor Salonu'nda düzenlenecek törenle kutlanacağı bildirildi.

Valilikçe duyurulan programa göre, Atatürk Anıtı'na saat 09.00'da çelenk sunulacağı, 09.30'da sembolik olarak Vali, Garnizon Komutanı, Büyükşehir Belediye Başkanı ile İl Milli Eğitim Müdürü makamları çocuklara devredileceği bildirildi.

Merkez Spor Salonu'nda ise İstiklal Marşı'nın okunması, Milli Eğitim Müdürünün konuşması ile Anaokulu öğrencileri ve halk oyunları ekiplerinin gösterilerinin yanı sıra ödül törenini içeren ve birkaç yıldır uygulanan'sembolik' kutlama töreninin saat 10.15'de başlayacağı Valilikçe duyuruldu.

YAYINLANAN MESAJLAR..

Bu arada, TBMM'nin açılışının 99. yıldönümü dolayısıyla il yöneticileri, siyasiler ve çeşitli kuruluşların temsilcileri birer mesaj yayınladılar.

Malatya Valisi Aydın Baruş

Malatya Valisi Aydın Baruş yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun ve milli egemenliğimizin tüm dünyaya ilan edilişinin 99. yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” ifadesi bugünün anlamını veciz bir şekilde ifade etmektedir.

Bağımsızlık yolunda Necip Türk Milleti’nin azim ve kararlılıkla başlattığı varoluş mücadelesinin son adımı bu gün atılmış ve ulusal egemenliğimizin tescillendiği 23 Nisan günü Atatürk tarafından “milletimizin aydınlık geleceği ve omuzlarında demokrasiyi yükseltecek nesil” olarak görülen çocuklarımıza bayram olarak armağan edilmiştir.

Aziz Milletimizin huzuru ve refahı, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin daha da gelişmesi ve kalkınması adına gelecek güzel günleri kucaklayacak olan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli, mutlu ve en önemlisi özgür irade sahibi bireyler olarak hayatlarını idame ettirmeleri hepimizin en büyük arzusudur.

Biliyor ve inanıyorum ki çocuklarımız yakın bir gelecekte ülkemizin yönetiminde söz sahibi olarak Aziz Milletimizin ufuklarını aydınlatacak, Güçlü Türkiye’yi omuzlarında yükseltecek ve tüm dünyanın özlediği barış ve kardeşliğin tesisi için tereddüt göstermeksizin çaba sarf edeceklerdir.

Büyükleri olarak bizler de Aziz Milletimizin ve tüm mazlum milletlerin umut çiçekleri olan çocuklarımızın sağlıklı ve mutlu yaşaması, çağın gereklerinden ziyadesiyle istifade etmesi, donanımlı, yetenekli ve şuurlu nesiller olarak yetişmesi için her türlü tedbiri alacağız, onlara sorumluluklar vererek özgüvenlerini pekiştireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden Türkiye Büyük Millet Meclisi mensuplarını, kanlarıyla Vatan toprağının hamurunu yoğuran Aziz Şehitlerimizi, aramızdan ayrılan Şanlı Gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tüm dünya çocuklarına ve bütün insanlığa barış, refah ve huzur getirmesini diliyor, Muhterem Malatya Halkına ve Yüce Türk Milleti’ne en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci

"Bağımsızlığımızın ve demokrasimizin güvencesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının ve tüm dünya çocuklarına armağan edilmiş tek bayram olan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve sevincini yaşıyoruz.

Takvimler 23 Nisan 1920’yi gösterdiğinde, milletimizin aziz temsilcileri meclis çatısı altında birleşerek geleceğimizi şekillendirecek tarihi bir adımı hayata geçirmişler ve kudretli devletimizin temelini atmışlardır.

“Milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır” şiarıyla ilk kez bahsi geçen milli egemenlik kavramı, TBMM’nin açılışıyla vücut bulmuştur. Bu düstur ile milletimiz, esareti kabul etmeyeceğini ve istikbali konusunda kendisinin karar vereceğini tüm dünyaya ilan etmiştir. Gücünü milletin egemenliğinden alan meclis; azim, inanç ve kararlılıkla istiklal mücadelesine yön vermiş ve eşi benzeri olmayan bir kurtuluş öyküsüne imzasını atmıştır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından yarınlarımız olan çocuklarımıza armağan edilen bu anlamlı gün onlara verilen önemin tezahürü olmuş, dünya çocuklarını barış, kardeşlik ve birlik vurgusuyla bir araya getirmiştir. Bu doğrultuda çocuklarımız için şehitlerimizin mirası vatanımızı, en güzel şekilde gelecek nesillere taşımak, çalışarak ve üreterek daha ileriye götürmek ortak gayemizdir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimizle Türkiye; 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine hızla ilerleyecektir.

Bu duygularla Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, Birinci Meclis üyelerini saygı, minnet ve şükranla anıyorum. Milletimizin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını ve yüce meclisimizin açılış yıl dönümünü kutluyor, tüm çocuklarımıza sevgiler sunuyorum."

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık

"Türkiye Büyük Millet Meclisi, varlığıyla, onurlu duruşuyla, cesur kararlarıyla bu mücadeleyi yürütenlere güç verirken, aziz milletimizin de sesi, umudu ve rehberi olmuştur.

Türkiye bugün, 99 yıllık birikimine bağlı olarak tercihini çağdaş, demokratik ve hukuk devletinin en güçlü şekilde yaşamasından yana kullanmaktadır. Ülkemiz, geçilen bu önemli süreçte birlik ve beraberliğini sonuna kadar sürdürerek istiklal mücadelesindeki kararlılığını ortaya koymaya devam edecektir. İstikbalimiz ve umudumuz olan çocuklarımıza daha iyi bir gelecek, daha büyük ve daha güçlü bir Türkiye bırakmak için tüm gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.

Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal'i, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, birinci Meclis üyelerini saygı, minnet ve şükranla anıyor, aziz milletimizin "Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı"nı kutluyorum."

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır

“Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, bir mutluluk parıltısısınız! Memleketi asıl aydınlığa boğacak sizsiniz. Kendinizin ne kadar mühim, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz.” Gazi Mustafa Kemal Atatürk Tarih boyunca insanlığa örnek olmuş büyük devlet kuran, fertlerinin şerefli bir yaşam sürmesinin temin etmek için onurlu mücadeleler veren aziz milletimiz; 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışını gerçekleştirerek en zor şartlarda bile milli iradeyi tekrar canlandırmıştır.

Türkiye Büyük Millet Meclisi, ülkemizin vicdanını ve aklını temsil etmektedir. Yüce Meclisimiz, geçmişte nasıl ki bu ülkenin istiklalini sağlamış ve istikbalini yeşertmişse bugünden sonra da milletimizin en büyük umut kaynağı olarak yarınlarımızı parlak kılmaya ve güçlendirmeye devam edecektir.

23 Nisan; milletimizin bağımsız yaşama azminin tescillendiği bir gün olmasının yanı sıra dünya çocuklarına armağan edilen ilk ve tek çocuk bayramı olması dolayısıyla da benzersiz bir gün olarak tarihteki yerini almıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, Vatanı ve milleti uğruna canlarını feda eden tüm şehit ve gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyor; masumiyetiyle dünyamızı güzelleştirip zenginleştiren tüm çocuklarımızın 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum."

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan

"23 Nisan 1920, Türk Milletinin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve ulusal egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunun tüm dünyaya duyurulduğu gündür.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklara hediye eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni açarak, millet iradesini her şeyin üzerinde tutmuştur. 23 Nisan 1920 tarihi sadece Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış tarihi değil, aynı zamanda demokrasi ve Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı tarihtir.

Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı günü, yarının gençleri ve büyükleri olan çocuklara dünyanın ilk ve tek Çocuk Bayramı olarak armağan etmesi, çocuk ve gençlere verdiği önemin en güzel göstergesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, dünyadaki çeşitli ülke çocuklarının katılımıyla kutlanan ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, ülkemizde ve tüm dünyada sevgi ve barışın her zaman daim olmasını diliyorum."

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Aysun Bay Karabulut

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabluut, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 99. kuruluş yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını nedeniyle yayınladığı mesajında; “23 Nisan 1920, dört bir taraftan acımasızca saldırılan vatanı, bayrağı, ezanı ve istikbali için yılmadan mücadele eden, bu uğurda şehit olan aziz milletimizin Anadolu’da yeniden dirilişinin ve şahlanışının tarihidir.” dedi.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’un Türkiye Büyük Millet Meclisinin 99. kuruluş yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayınladığı mesaj şu şekilde:

“Türkiye Büyük Millet Meclisinin 99. kuruluş yıl dönümünü gurur ve coşkuyla yürekten kutluyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını aynı duygularla tebrik ediyorum.

23 Nisan 1920 dört bir taraftan acımasızca saldırılan vatanı, bayrağı, ezanı ve istikbali için yılmadan mücadele eden, bu uğurda şehit olan aziz milletimizin Anadolu’da yeniden dirilişinin ve şahlanışının tarihidir.

“Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir" şiarıyla kurulan ve Kurtuluş Savaşı'nın kazanılmasında belirleyici rol ve tarihsel bir sorumluluk üstlenen Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı Anadolu’nun meşru hak ve vatan müdafaasını tüm dünyaya haykırmasıdır.

Böylesi tarihi bir günün; İstiklal Harbi'nin Başkomutanı, Türkiye Büyük Millet Meclisinin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal tarafından Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak ilan edilmesi çok anlamlıdır.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi; milletimizin 2023, 2053 ve 2071 idealleri doğrultusunda istikbalimiz ve umudumuz olan çocuklarımıza daha iyi bir gelecek, daha güçlü ve bilimde dünyada söz sahibi olmuş bir Türkiye bırakmayı kendisine hedef edinmiştir.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşında canlarıyla bu vatanı bize armağan eden ve tarihimiz boyunca vatanın her karışında yurt savunmasında bulunan kahraman şehit ve gazilerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum.“

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 99. kuruluş yıl dönümünü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 99. kuruluş yıldönümünü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, “23 Nisan 1920 tarihi, milletimiz için anlamı ve önemi büyük olan bir tarihtir. Egemenliğin kayıtsız ve şartsız olarak milletin olduğunun kanıtı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı, ulusan egemenliğimizin ilan edildiği, bu günün çocuk bayramı ile taçlandırıldığı gündür. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak armağan ettiği 23 Nisan, Dünyada bir tek ülkemizde tüm çocuklara armağan edilen bir bayramdır. Bu bayramın çocuklara armağan edilmesi de çok anlamlıdır. 23 Nisan, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın milli ve manevi duygularının pekişmesi açısında da önemli bir gündür. Bu gün vesilesiyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 99. kuruluş yıldönümünü, Türkiye’de bulunan bütün çocuklar başta olmak üzere dünyanın tüm çocuklarının, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99’uncu yılı nedeniyle kutlama mesajı yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar; “Milli Egemenliğimizin sembolü, vatan sevgisinin, birlik ve beraberliğin, bağımsızlık uğruna sergilenen fedakârlıkların timsali olan Gazi Meclis’imizin açılışının 99.yılını büyük bir onur ve gururla kutlamaktayız. En büyük servetimiz olan çocuklarımızı, çağın gerektirdiği bilgi ve donanıma sahip bireyler olarak yetiştirmeli ve onlara gereken ilgiyi her ortamda göstermeliyiz” dedi.

Başkan Çınar yayımladığı mesajında; “99 yıl önce karanlığa ve tutsaklığa itilmek istenen vatanımızda, Türk tarihinin en büyük ve şanlı mücadelesinin verildiği bir dönemin ardından özgürlük ve bağımsızlığı temel alarak kurulan TBMM, necip milletimizin, vatan ve bayrak sevgisinin, bağımsızlığa olan aşkının yanında başka milletlerin bağımsızlık mücadelelerine örnek olmuş, milli iradenin gerçekleştirilmesi yolunda emsal teşkil etmiştir.

23 Nisan demokrasinin, milli iradesinin ve millet egemenliğinin en bariz göstergesidir. Millet olarak bizlere emanet edilen çağdaş ve evrensel değerleri muhafaza ederek gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak hepimizin asli görevleri arasındadır.

Bu anlamlı ve özel günün çocuklarımıza armağan edilmesi, Türkiye'nin geleceği olan çocuklarına, gençlerine olan güvenini, umudunu gösterir. Evlatlarımızın araştıran, düşünen, cesur, atılımcı, vatana ve millete bağlı ahlaki ve insani değerlere sahip insanlar olarak yetişmeleri için tüm imkânlarımızı seferber etmiş bulunmaktayız. Çocuklarımızın da bu bilinç, bu ruhla hareket ederek şanlı tarihimizden aldıkları öz güvenle büyük başarılara imza atacaklardır.

Ülkemizin hangi şartlarda, hangi zorluklarla kurulduğunu çocuklarımıza iyi öğretilmesi ve iyi özümsetilmesi yaşadıkları topluma ve ülkemize faydalı olma azimlerini mutlaka artıracaktır.

Bugünün küçükleri, yarının büyükleri olan çocuklarımız; bilimin yol göstericiliğiyle ileride çok daha müreffeh bir Türkiye'yi inşa ederek, dünya barışına önemli katkılar sağlayacak ve kazanan daima aziz milletimiz olacaktır.

Bu duygularla, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk başkanı olan Gazi Mustafa Kemal'i, Kurtuluş Savaşımızı sevk ve idare eden ilk Meclis'teki tüm milletvekillerini, bize bu vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle yâd ediyorum. Tüm çocuklarımızın, tüm dünya çocuklarının bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar

MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle yayınladığı mesajda, “Demokrasinin, aziz Türk Milleti’nin bağımsızlığının ve egemenliğinin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 99. kuruluş yıldönümünde, tüm hemşerilerimin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, bu anlamlı günü tüm dünya çocuklarına armağan eden Büyük Devlet Adamı Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyorum.” dedi.

Avşar mesajında daha sonra şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 99. Yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nı kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kapılarının ilk açtığı gün olması sebebiyle 23 Nisan’ı Dünya çocuklarına armağan ederek Dünya’da bir ilki gerçekleştirmiştir.

Yarınımızın en büyük güvencesi olan çocuklarımızın, Cumhuriyetimizin kurucusu M.Kemal ATATÜRK’ÜN izinde toplumumuzun her alandaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, çağdaş düşünceli insanlar olarak yetişmesi için ve çocuklarımızın barış ve huzur içinde yaşayacağı bir Ülke bırakmak için çalışmaktan bir an bile vazgeçmeyeceğiz.

Tüm çocuklarımızın ve dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlar, sevgi, barış ve huzur dolu bir Dünya’da hep birlikte yaşamayı Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.

Demokrasinin, aziz Türk Milleti’nin bağımsızlığının ve egemenliğinin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 99. kuruluş yıldönümünde, tüm hemşerilerimin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, bu anlamlı günü tüm dünya çocuklarına armağan eden Büyük Devlet Adamı Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyorum.”

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kuruluşu ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. yılı nedeniyle yaptığı açıklamada, ''Çocuklarımıza armağan edilmiş olan bu özel bayramda, onlara daha güçlü yarınlar bırakabilmek adına çalışırken, 23 Nisan 1920 ruhunu her zaman koruyacağız." dedi.

“23 Nisan 1920 ruhuyla çözemeyeceğimiz hiçbir sorun, aşamayacağımız hiçbir engel yoktur” diyen Başkan Sadıkoğlu, mesajında şunları kaydetti:

“Tarihimiz bu konuda çok sayıda örnekle doludur. Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir ilkesiyle çıkılan yolda, ecdadımız birlik ve beraberliğinden ödün vermeden, vatan toprakları uğruna büyük mücadeleler vermiş, bağımsızlığına ve özgürlüğüne sahip çıkmıştır. Milli egemenliği tesis ederek çocuklara hediye eden ilk Meclis, vatan sevgisinin, birlik ve beraberliğin, bağımsızlık uğruna sergilenen fedakârlıkların timsali olmuştur.

Cumhuriyetimizin kurucusu ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal'i, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, Kurtuluş Savaşımızı sevk ve idare eden ilk Meclisteki tüm milletvekillerini bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyor tüm çocuklarımızın ve dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.”

Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı İbrahim Güngör

Malatya Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güngör'ün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili yayınladığı mesaj şöyle:

” 23 Nisan 1920 TBMM ‘nin temellerinin atıldığı ve milli iradenin tescil edildiği önemli bir gündür. Aynı zamanda geleceğimizin güvencesi olarak gördüğümüz, özgürlük ve bağımsızlık meşalesini devredeceğimiz çocuklarımızın da bayramıdır. İstiklal Savaşımızın lideri, Meclisimizin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarımıza armağan edilen 23 Nisan'ın bu açıdan da ayrı bir önemi vardır. Yarınlarda ülkemizin sorumluluğunu devredeceğimiz çocuklarımızın milli ideallerimize sarılmaları, manevi değerlerimizle donanmaları ve dünyaya açık olarak yetişmeleri en büyük arzumuzdur. Biz yöneticilerin en büyük sorumluluklarından birisi de gelecek nesillerimize daha yaşanabilir bir ülke, daha yaşanabilir bir dünya bırakmaktır. Bizlerin onlara bıraktığı manevi değer ile kendilerini geliştirmeleri, araştıran ve sorgulayabilen donanımlı bireyler olarak hayata devam etmeleri en önemli gayretimizdir. Bu inanç ve düşüncelerle Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bizlere bağımsız ve hür bir ülke bırakan silah arkadaşlarını saygı ve şükranla anıyorum.”

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız