SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Atatürk Portresi ve 'Genç Ölü' Murat

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, okulun 4. katından düşerek hayatını kaybeden öğrenciden sevenlerine, yaptığı Atatürk resmi ile Koca Yusuf tablosu hatıra olarak kaldı.

Malatya Abdulkadir Eriş Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü'nde eğitim gören Murat Kaya (18) adlı öğrenci, yandaki Beydağı Anadolu Lisesi'nin binasının 4. katındaki yangın merdiveninden düşmesi sonucunda olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Düşüş sebebi bilinmeyen Murat Kaya için bugün okulunda bir tören düzenlendi. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut'un da katıldığı törende Murat Kaya'nın yaptığı ve üzerinde imzası bulunan Atatürk resmi ile Koca Yusuf tablosu, vesikalık fotoğrafı ile birlikte sergilendi.

Öğretmen ve öğrenci arkadaşlarının üzgün olduğu törende, Murat'tan onlara hatıra olarak kalan resimler büyük ilgi gördü.

Malatya Şehir Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa verilen Murat Kaya'nın annesi Nuriye Kaya ise gözyaşlarını tutamadı.

Murat Kaya'nın toprağa verilmesinin ardından arkadaşları mezarına karanfil bıraktı.

Bu arada, Murat Kaya'nın babasının ise 3 ay önce kanser hastalığı sebebiyle vefat ettiği öğrenildi.

KAMERAMANIN BABASININ VEFATI
Öte yandan yerel yayın yapan Ufuk Televizyonu kameramanlarından Ahmet Turan Kasaler'in babası Yakup Kasaler vefat etti. Rahatsızlığı sebebiyle hayatını kaybeden Yakup Kasaler'in (53) cenazesi, yakınları ve basın camiasının katılımıyla Yeşiltepe Şehir Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız