SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Atatürk Şiirini En İyi O Okumuş

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:41:34
Atatürk Şiirini En İyi O Okumuş
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, mezun olduğu Atatürk Ortaokulu’nu ziyarete ederek, burada görevli öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Beraberinde Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ile birlikte Atatürk Ortaokulu’na giden Milletvekili Çalık, burada bir süre okulun bahçesinde öğrencilerle sohbet etti. Okul Müdür ve aynı zamanda Çalık’ın liseden de öğretmenleri olan Yusuf Güllü ve Bülent Kaya'nın yanı sıra diğer öğretmenleri ile sohbet etti.

Öğretmenler Odası'nda öğretmenlere karanfil vererek Öğretmenler Günü’nü kutlayan Milletvekili Çalık, kendisinin de Atatürk Ortaokulu mezunu olduğunu hatırlatarak, “Her konuda özlük haklarınız başta olmak üzere hem maddi ve hem de manevi olarak en fazla desteklenmesi gereken meslek grubunun sizler olduğunu biliyoruz. Atatürk Ortaokulu benim mezun olduğum okul. Burada benim çok değerli öğretmenlerim var. Bu topraklardan nice Türkiye’yi yönetecek insanlar yetiştiriyorsunuz. Bu topraklarda çok güzel insanlar yetişti. O insanların mimarı sizlersiniz. Bu ülkede cumhurbaşkanını da, başbakanını da sizler yetiştiriyorsunuz. Anne ve babalardan daha fazla çocukların üzerinde emeğiniz var” dedi.

Sohbet esnasında eski öğretmenleri, Çalık’ın çalışkan bir öğrenci olduğunu ve okulda sürekli sınıf başkanlığı yaptığını söylerken, Çalık’ın aynı zamanda lisede düzenlenen etkinliklerde sunuculuk yaptığını da söyledi.

Çalık, Atatürk’ün doğumunun 100. yılında düzenlenen şiir yarışmasında Malatya ve bölgede birinci olduğunu hatırlatarak, sesinin iyi olması nedeniyle şiiri iyi okuduğunu söyledi.

Çalık’a öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız