SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ateş Açanlar Yakalandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:37:27
Ateş Açanlar Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir grubun araç içerisinde gece şehrin bazı noktalarında karşılaştıkları ve peşlerine takıldıkları başka bir gruba tabanca ile ateş açması olayının şüphelileri, Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekiplerinin düzenlediği eş zamanlı operasyonda yakalanarak gözaltına alındı. 

Malatya merkezde 18 Kasım Pazartesi günü Cengiz Topel Caddesi Üçgen Park yakınlarında saat 20.30 sularında, 44 LU 677 plakalı araç içerisinden ateş açıldığı ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri çok sayıda boş kovan bulurken, şüpheli araç, olay yerinden kaçmıştı.

Birinci olaydan yaklaşık 20 dakika sonra ise, Beydağı Mahallesi ile Yamaç Mahallesi’nin kesiştiği noktada aynı araç içerisinden yeniden tabanca ile bu kez ticari plakalı aracın içerisinde bulunanlara tabanca ile ateş açılmıştı.

Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, olaydan sonra kaçan saldırgan grubun yakalanması için Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu Amirliği'ne bağlı ekipler tarafından başlatılan soruşturmada 4 ayrı adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda, A.K., F.Ö., B.Ö., S.A., İ.H.İ. ve İ.İ. adlı şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Asayiş Şubesi’nde yapılan sorgunun ardından F.Ö., İ.H.İ. ve İ.İ. adlı şahıslar serbest kalırken, olayda silah kullandıkları tespit edilen B.Ö., S.A. ve A.K. adliyeye sevk edildi.

Yakalanan şüphelilerin, alacak meselesi nedeniyle R.A. adlı şahıs ile yanında bulunan S.Y. ve B.A. adlı şahıslara tabanca ile ateş açtıkları belirlendi.

Polis ekipleri olayla ilgili olarak toplam 12 adet boş kovanı olay yerinde bulurken, kurşunlardan 7 tanesinin ticari taksiye isabet ettiği ve bir kurşunun arka camdan girerek direkt sürücünün koltuk başlığına isabet ettiği belirlendi.

1 TUTUKLAMA..

Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekiplerinin yakalanan 3 şüpheliden B.Ö. tutuklanırken, diğer ikisi tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız