SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ateş Açılarak Durdurulabildi

0
Güncellendi - 2016-02-12 16:56:56
Ateş Açılarak Durdurulabildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da polisin dur ihtarına uymayan bir araç, kovalamaca sonucu yakalandı. Kaçarken 5 araca da çarpan şüpheli araç lastiklerine ateş açılarak durdurulabildi.

Polisin şüphe üzerine durdurmak istediği siyah lüks bir araç dur ihtarına uymayarak kaçtı. Şüpheli aracın yakalanması için tüm yollar tutulurken, Yeşiltepe Mahallesi yoluna giren araç park halindeki 5 araca çarptı. Aldığı hasara rağmen kaçmaya devam eden aracın arka lastiğine polis tarafından ateş açıldı. Lastikleri patlayan araç Yeni Sanayi Sitesi Helal Sokak üzerinde durdurulabildi. Araç içerisindeki ismi öğrenilemeyen sürücü gözaltına alınırken, araçta ruhsatsız 2 silah ele geçirildi.

Pano02Şüpheli şahıs sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülürken, polis ekipleri araçta uzun süre inceleme yaptı. Çevredeki bazı görgü tanıkları araç sürücüsünün de silahla ateş açtığını ileri sürdü. Çevrede boş kovanlar bulundu. Olay yeri inceleme ekipleri, ön ve arka kısmında hasar oluşan araçta geniş çaplı delil araması yaptı. Araç daha sonra yediemin otoparkına çekildi.

GASPÇI İMİŞ..

Araçta yakalanan şüphelinin cep telefonu gasp ettiği ve 3 kişiyi de zorla alıkoyduğu belirlendi.

Yeşiltepe mevkiinde polisin dur ihtarına uymayarak kaçan ve yaşanan kovalamaca sonucunda asayiş ekipleri tarafından sanayi sitesinde lastiklerine ateş açılarak durdurulan araçta bulunan şüphelinin cep telefonu gaspına karıştığı belirlendi. Araçta yapılan aramada gasp edilen cep telefonu da ele geçirilirken şahsın 3 kişiyi silah zoruyla alıkoyduğu iddia edildi.

Araçtaki isimleri açıklanmayan 3 kişinin mağdur sıfatıyla ifadelerine başvurulurken, şüphelinin yanında bulunan arkadaşının da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından arandığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız