SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ateş Açıldı, 7 Kişi Vuruldu..

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:09:30
Ateş Açıldı, 7 Kişi Vuruldu..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da kahvehane işletenler ile çay ocağı işletenler arasında çıkan silahlı kavgada 7 kişi yaralandı. Polis ekipleri olaya karışan toplam 4 kişi olay esnasında yakaladı.

Olay, Pazar gecesi saat 22.00 sularında yaşandı. Akpınar meydanında görev yapan bir polis ekibi, bir şahsın elinde silahla koştuğunu anons ederek, bu şüphelinin peşinden düştü. Ayrıca çok sayıda polis ekibi Akpınar bölgesine yönlendirildi. Elinde tabanca ile koşan şahıs, Akpınar Aslantepe caddesi girişinde yakalanarak, elindeki silaha el konuldu.

Polis ekipleri silahlı şahısı almasının ardından bukez Çevreyolu yanı Dabakhane Mahallesi minibüs duraklarının yanındaki Meşale Sokak ile Yeni Boztepe Caddesi üzerinde silahlı kavga ihbarı geldi. Çok sayıda polis ekibi, kısa sürede minibüs duraklarının olduğu bölgedeki ara sokakları abluka altına aldı.

Olay yerinde ayaklarından yaralanmış olan 2 kişi ambulanslar ile Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, 5 yaralı ise kendi imkanları ile önce özel bir hastaneye, ardından ise Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı şahısların isimlerinin P.Y., E.K., R.A., E.G., S.K., Ö.K. ve Y.G. olduğu belirtildi. 

Olay yerinde yapılan inceleme de, olayda kullanılan pompalı tüfek bir aracın altına atılmış vaziyette bulundu. Olay yerinde 6 boş kartuş ile 8 adet dolu kartuş elde edildi. 

Olayın Meşale Sokak içerisindeki kahvehane işletmecisi ile çay ocağı işletmesi arasında gündüz saatlerinde başlayan tartışmanın sonucu olduğu, silahla yaralananların çay ocağında oturan şahıslardan oluştuğu, şahısların kahvehanenin balkonundan pompalı tüfek ile ateş açılması sonucunda yaralandıkları, yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı ve küçük saçma yaraları olduğu, Akpınar’da elinde silahla koşarken yakalanan şahısın, ise kahveciye yardıma gelmekte olduğu anlaşıldı.

Kısa sürede olaya müdahale eden polisin toplam 4 şüpheli şahısı gözaltına aldığı öğrenildi.

Başlatılan soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız