SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ateş Düştüğü Yeri Yakar"

A- A+ PAYLAŞ

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Yönetim Kurulu üyesi, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Sorumlusu Ali Ekber Tunçdemir, Çukurca'da teröristlerin düzenlediği hain saldırıyı kınadı.

Tunçdemir, Çukurca'da 7 askerin şehit olduğu saldırıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, "Bölücü terör, son günlerde haince sürdürdüğü saldırılarla canımızı yakmaya devam ediyor. Hakkari-Çukurca karayolunda askeri konvoyun geçişi sırasında teröristler tarafından tuzaklanan 4 ayrı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 7 askerin şehit olması, 11 askerin de yaralanmasının üzüntüsünü hep beraber yaşıyoruz. Ateş düştüğü yeri yakar derler. Ateş Türkiye'ye düştü, şehitlerimizin acısı yüreklerimizi dağlıyor. Tüm ulusumuzu hedef alan alçakça planlanıp yapılmış çapulcu terörist örgütün acımasız ve alçakça düzenlediği hain saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyoruz. Kanlı terör örgütünün saldırılarının artığı bu günlerde, terör örgütü destekli Demokratik Toplum Kongresi'nin Diyarbakır'da demokratik özerkliği ilan etmesi tesadüf değil, Türkiye'de iç savaş başlatmak isteyenlerin planlı bir eylemidir. Bu özerklik, alternatif bir devlet oluşumudur. Böylece AB'nin ve ABD'nin yıllardır özlemle istediği Sevr gerçekleşmektedir. 10 Ağustos 1920 tarihinde imzalanan Sevr Antlaşması iki aşamada uygulanacaktı. Önce yerel özerklik sağlanarak, Güneydoğu'da özerk bölge kurulacaktı. Ardından Bağımsız Kürdistan yaşama geçirilecekti. 91 yıl önceki plan başarısızlıkla sonuçlandı. Ancak şimdi toplumu uyuşturarak ve duyarsızlaştırarak emperyalist güçler, yerli işbirlikçilerin yardımıyla yeniden Sevr için çalışmaktadırlar. Yıllardır her türlü ortam hazırlanarak, bugünlere gelinmiştir." dedi.

Tunçdemir, "Dış güçlerin maşası haline gelen hainler bilmelidir ki; her ne şekilde olursa olsun vatanımızın bütünlüğünü hedef alan güçler, kahraman güvenlik güçlerimiz ve vatansever Türk insanının mücadele azmi ve kararlılığı karşısında yok olmaya mahkumdurlar. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Hepimiz Mehmetçik olmaya hazırız. Kahraman Türk ordusunun, emniyet güçlerimizin verdiği mücadele hepimizin göğsünü kabartırken, şanlı mücadelenin ölümsüz kahramanları şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyor, ailelerine başsağlığı ve sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız