SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ateş Hattı...!

A- A+ PAYLAŞ

OFTAŞ, puan kaybetmesine rağmen, 47 puanla ikinci sırada yeralan Malatya'nın 5 puan önünde liderliğini sürdürüyor. Son 4 sıradaki takımlar kırmızı alarm veriyor.

Lig A'da son 10 haftaya girilirken ilk 6 sıra için müthiş bir mücadele de sürüyor. Zirve için tam 14 takım boğuşurken, alt sırada kırmızı çizginin altında kalan Telekom, Uşakspor, Mardinspor ve Sebatspor son kozlarını oynuyor. Lider OFTAŞ, Ankara'da İstanbul Bülükşehir Belediye'yle berabere kalınca, haftayı galibiyetle kapatan Malatyaspor'la arasındaki puan farkı 7'den 5'e indi.

ORDU ÇOK RAHAT

Evinde son sıradaki Sebatspor'u konuk eden Malatyaspor, rahat geçeceğini sandığı bu karşılaşmada zor bir galibiyet aldı. Gol düellosunu Kayısılar 4-3 kazanarak averajla ikinci sıraya çıktı. Orduspor deplasmanda son 10 haftadır düşüş gösteren Kasımpaşa'yı 2-1'lik skorla geçerek, rahat bir nefes aldı. Kasımpaşa ise ilk 6 şansını zora zoktu.

MARDİN YİNE KAYIP

Hoca değiştiren Samsun, Telekom'u evine puansız yolladı. Karşıyaka, Mardin'i 2-0 yenerek iddasını sürdürdü. İstanbulspor, son haftaların yenilmez armadası G.Antep Belediye ile 1-1 berabere kaldı. Elazığ ile Diyarbakır ve Kocaeli ile Altay berabere kalarak puanları paylaştılar.

2. Lig Panoraması

Haftanın Futbolcusu
Taner (Malatya)

Haftanın Hocası
Yücel İldiz (Ordu)

Haftanın Kare Ası
Taner .........................(Malatya)
Gökhan Kaba....................(Samsun)
Şadi...........................(Ordu)
Taylan.........................(İst.Spor)

Haftanın Hakemi
Hüseyin Göçek (Samsun-Telekom)

GOL KRALLIĞI
23 Gol: Taner (Malatya),
13 Gol: M.Ali (Diyarbakır), Serdar (G.Antep Bld),
12 Gol: Şadi (Ordu),
10 Gol: Erman (Elazığ),
9 Gol: Alper, Erhan (K.Paşa), Erol (Samsun)

TOPLU SONUÇLAR

Malatya-Akçaabat Sebat: 4-3, Uşak-Eskişehir: 1-1,
Gaziantep Bld.-İstanbul: 1-1,
Samsun-Türk Telekom: 3-2, Elazığ-Diyarbakır: 1-1,
Karşıyaka-Mardinspor: 2-0,
G.B.OFTAŞ -İstanbul Bld: 0-0

HAFTANIN MAÇLARI
İstanbul-Samsun, Mardin-OFTAŞ, Telekom-Kocaeli,
İstanbul Bld.-Malatya, Eskişehir-Karşıyaka, Ordu-Uşak,
Diyarbakır-Kasımpaşa, Altay-Elazığ, Sebat-G.Antep Bld

HAFTANIN TAKIMI: ORDUSPOR
Son iki hafta aldığı sonuçlarla yeniden yükselişe geçen mor-beyazlılar, zorlu İstanbul deplasmanında güçlü rakibi Kasımpaşa'yı yenerek rahatladı. Karadeniz ekibi özellikle ikinci yarıdaki futboluyla alkış aldı.

ALTIN KARMA
Atilla (Diyarbakır)
Hamza (Ordu)
Sezer Badur (K.Yaka)
Emirhan (Altay)
Taylan (İst.Spor)
Mert (İst.Bld)
Şadi (Ordu)
Gökhan Kaba (Samsun)
Evren (Samsun)
Taner (Malatya)
Gökhan Kolomoç (Ordu)

FotoMaç-Tarık ÇALDIRAN

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız