SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ateş Hattından Kurtulacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:42:16
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurtspor'un takım kaptanı Turgut Ulutaş, futbolcular olarak taşın altına ellerini koyup, ateş hattından kurtulacaklarını ifade etti. 

Ulutaş, Sakıcı İnşaat Şenyurtspor karşılaşmasında şansız bir mağlubiyet aldıklarını ifade ederek, " Bizler için Sakıcı İnşaat Şenyurtspor müsabakası hayati önem arz eden bir müsabakaydı. Birebir rakibimizdi. İki takımında 11'er puanı vardı. 6 puanlık bir müsabakaydı. Bu maçın getirisi ve götürüsünü iyi hesap ettik. Talihsizlikler ve şanssızlıklar vardı. 2-0 geriye düştüğümüz bir müsabaka oldu. İlk yarı bu şekilde tamamlandı. İkinci yarıya ise hırslı ve mücadeleci bir takım vardı bu sahada.  İstediğimiz oyunu sahaya yansıttık ve skoru 2-2'ye getirdik. Hakemde oyunun içerisinde dağıldı. Suçu hakeme yüklemek istemiyoruz ama hakem göstermiş olduğu kartlarda, bizim verilmeyen bir penaltımız vardı. Bizler bunların arkasına sığınmıyoruz" dedi.

"TIRMANIŞA GEÇECEĞİZ"

Önlerinde önemli maçlar olduğunu, puan ve puanlar almalarını gerektiğini dile getiren Ulutaş, "Sakıcı İnşaat Şenyurtspor maçında rakip takımın pozisyonu dahi olmadan 90. dakika da duran toptan talihsiz bir gol yedik. Neticesinde ise 3-2 müsabakayı kaybettik. Rakibimiz puanını 14 yaptı ama bizler kalitemizin bu olmadığını en azından skor olarak, puan olarak bu durumda olmamamız gerektiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Bundan sonraki süreçte Mustafa Taşar hocamız ile anlaştık. Cihangir hocamızın da bu takıma ciddi katkıları oldu. Bu takıma emek verdi. Futbolda böyle şeyler oluyor ve Mustafa hoca ile anlaşıldı. Mustafa Hocamızda Malatya futbolunu yakından takip eden, kamuoyunun yakından bildiği bir isimdir. Bundan sonraki dönemde bu takımı taşın altına elimizi sokarak iyi yerlere getirmeye çalışacağız ve bunu başaracağız" ifadelerini kullandı. 

"BU YÜKÜ HEP BİRLİKTE KALDIRACAĞIZ"

Turgut Ulutaş, yüklerinin ağır olduğunu ancak hep birlikte bu ağır yükü kaldıracaklarını belirterek, " Maçtan sonraki dönemde takım biraz moral bozukluğuna girdi ama bu moral bozukluğunu çabuk atlattık. Futbolda bu tür skorlar her zaman olabilir. Bizler düştüğümüz bu durumu el birliği ile düzeltmeye çalışacağız. Şuan bir moral bozukluğu yoktur. Herkes bu işin bilincinde geriye 8 maçımız kaldı. Artık bizler neler yapabiliriz bunun hesabını yapmamız lazım bunun hesabını yapmamız lazım. Takım arkadaşlarımla birlikte bu yükü kaldıracağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız