SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ateş Hattından Uzaklaşmalıyız'

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:51:38
'Ateş Hattından Uzaklaşmalıyız'
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor'un teknik sorumlusu Cihangir Serkan Meriç, iyi futbollarını skora yansıtarak, ateş hattından uzaklaşmak istediklerini söyledi. 

Yeşiltepe 2 nolu sahada gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Meriç, Adıyamanspor maçını kazanıp, ateş hattından uzaklaşmak istediklerini dile getirdi.

Elbistan Belediyespor ile ilginç bir maç oynadıklarını ifade eden Cihangir Serkan Meriç, "Her iki takımda açık bir futbol oynadı. İki takımda maçı çirkinleştirmeden, iyi mücadele etti. Kendi sahamızda oynadığımız için baskı yapmayı ve oyunu onların yarı alanına yıkmaya yönelik bir mücadele ortaya koyduk. Güzel futbolla birlikte direkten dönen iki top ve 6-7 net pozisyon yakaladık. Ancak istediğimiz golü bulamadık. Ben oyuncularımı tebrik ediyorum. Gerçekten çok iyi mücadele ediyorlar. Saha olması gereken her şeyi yapıyorlar. Ama ne hikmetse final vuruşlarını yapamıyoruz. Yoksa Elbistan Belediyespor maçı 2-3 farkla bitebilirdi. Ama iyi bir takım olgusu yakaladık, inşallah daha iyi olacağız" dedi.

"O BÖLGEYLE İLGİLİ ÇOK KARAMSAR DEĞİLİM"

Meriç, kale ile ilgili sıkıntılarının olmadığını kaydederek, şunları söyledi: "Aslında iki tane iyi kaleciye sahibiz. Kamuoyu ve spor adamları düşüncelerini bizimle paylaşıyorlar. Bireysel hatalardan yediğimiz goller tabi ki var. Bunu kalecilerimizle paylaştım. Kale ile ilgili çok fazla bir sıkıntımız yok. Futbol zaten hatalar oyunu. En az hata yapan takım sahadan galip ayrılıyor. Kalecilerimizin ufak tefek hataları olabiliyor. Özellikle yan toplarda zamanlama hatası olabiliyor. Kalecilerimizle bu konuları konuşuyoruz. İyi olmaya çalışıyoruz. O bölgeyle ilgili çok karamsar değilim."

"TRANSFER KONUSUNDA YÖNETİMLE BİR TOPLANTI YAPACAĞIZ"

Genç teknik adam, transferle ilgili bir takım çalışmalarının olduğunu ifade ederek, yönetimle yapacakları görüşmenin ardından transferin netlik kazanacağını söyledi.

Transferle ilgili çalışmalarının olduğunu dile getiren Meriç, "Devre arasına gireceğiz. Transferle ilgili bazı düşüncelerimiz ve çalışmalarımız var. Bu konuda yönetim kuruluyla bir toplantı yapmayı planlıyoruz. Birkaç bölge için belirlediğimiz oyuncularla ilgili görüşeceğiz. Ama her şeyden önce bizim tesisleşmeyle ilgili bir sıkıntımız var. Dışarıdan gelecek futbolcuların kalacak yerleriyle ilgili sorunu çözmemiz gerekiyor. Eğer bunlarla ilgili bir iyileştirme olursa, transfer konusunu bir netliğe kavuşturacağız" diye konuştu.

"ATEŞ HATTINDAN UZAKLAŞMAK İSTİYORUZ"

Meriç, deplasmanda Adıyamanspor karşısında puan ya da puanlar kazanıp, ateş hattından uzaklaşmak istediklerini belirterek, "İlk yarının son haftasında deplasmanda Adıyamanspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Meriç, "Ligde ateş hattındayız. Bu sadece beni değil, sporcularımı da sıkıntıya sokuyor. Şehit Kamil Belediyespor ve Elbistan Belediyespor karşılaşmalarını kazanmış olsak, ateş hattından uzaklaşmış olacaktık. Bu hafta Adıyamanspor deplasmanına gideceğiz. Onlarda içeride iyi oynuyorlar. Ama ben deplasmanda daha iyi oynadığımızı düşünüyorum. İnşallah deplasmandan puan ya da puanlarla dönersek, ateş hattından biraz daha kendimizi yukarıya çekeriz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız