SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Atık Pil Topladılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:55:18
Atık Pil Topladılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi ve Türkiye Atık Pil Derneği (TAP) tarafından Çevre Koruma Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Atık Pil Toplama Kampanyası’nda dereceye giren okullara ödülleri verildi.

Malatya Park AVM’de düzenlenen ödül töreninde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, “Bu kampanyayla 3 ton atık pil toplandı. Atık pil toplama konusunda İzmir’den sonra Türkiye’de şu an ikinci durumdayız. İnşallah öğrencilerimizin gayretleriyle, ilimizin kısa sürede birinciliği yakalayacağına yürekten inanıyorum” dedi.

Açılış konuşmasının ardından dereceye giren okullara ödülleri Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Hayri Akyüz, Malatya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ahmet Özer, TAP Uzmanı Savaş Arna ve Malatya Park AVM Genel Müdürü Kemal Aslan tarafından verildi.

Dereceye giren okullar ve aldıkları ödüller şöyle:

İl Merkez Okulları kategorisinde: 91.000 Dev Öğrenci Sevgi Anaokulu birinci, Kendirli İlkokulu ikinci, Sütlüce İlkokulu üçüncü, 13 Şubat İmam-Hatip Ortaokulu dördüncü, Abdulkadir Eriş İlkokulu beşinci, Cahide Nebioğlu ilk ve ortaokulu altıncı, Avni Kiğıli Kız İmam-Hatip Lisesi yedinci oldu. 

İlçe Okulları kategorisinde Doğanşehir Anaokulu birinci, İzollu Ortaokulu(Kale) ikinci, Öncü İlkokulu (Yeşilyurt) üçüncü, Arapgir 75. Yıl İMKB YİBO dördüncü, Akçadağ Yatılı Bölge Ortaokulu beşinci, Mehmet Akif İlk ve Ortaokulu (Arapgir) altıncı ve Mehmet Akif Ersoy İlkokulu (Pütürge) yedinci oldu.

Yarışmada merkez birincisine fotokopi makinesi hediye edilirken dereceye giren diğer okullara çeşitli satranç takımları ile spor setleri takdim edildi. Yarışmaya TAP ile Maya Geri Dönüşüm firmasının sponsor olduğu belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız