SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Atıl Durumdaki Binayı İncelediler

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:27:02
Atıl Durumdaki Binayı İncelediler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde 20 yılı aşkın süredir atıl durumda bekleyen Kültür Sitesi inşaatında incelemelerde bulunuldu. 

İnönü Üniversitesi ve İl Özel idaresi yetkilileri, Akçadağ Kültür Mahallesi'nde kaba inşaatı yüzde 70 tamamlanan Kültür Sitesi inşaatında inceleme yaptı. İnceleme sırasında, Akçadağ Belediye Başkanı İbrahim Koşar ile AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Vahap Yüce Kaya da hazır bulundu.

AK Parti İlçe Başkanı Yücekaya, “Akçadağ Kültür Sitesi inşaatı 1993 yılından bugüne atıl olarak duruyor. Bu konu hakkında Sayın Milletvekilimiz Ömer Faruk Öz ve Sayın Rektörümüz Cemil Çelik‘ten ricamız bulundu. Akçadağ Kültür Sitesi’nin incelemeler sonrasında ya güçlendirilmesine ya da yıkılmasına yönelik karar verilecektir. Bizim Kültür Sitesi ile ilgili, Meslek Yüksek Okulu yapılması ile ilgili düşüncelerimizi rektörlüğe ve milletvekillerimize belirttik. Kültür Sitesi'nde yapılan inceleme bittikten sonra o konuda gereken şeyler yapılacaktır” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız